ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE  |  ΣΙΝΕΜΑ  |  CARANDRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
Online 20:44 2/10/2013
Text Size Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
18 μηνύματαΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)

Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)

Εν μέσω αποθέωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε στον κόσμο της ΑΕΚ και στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο όπου υπήρχε το προηγούμενο.

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά τις εντυπωσιακές μακέτες, ενώ άπαντες, «κυβέρνηση» και «αντιπολίτευση» του Δήμου, είπαν το μεγάλο «ναι» για την υλοποίηση του έργου, που θα δώσει ξανά πνοή στην περιοχή. Οι οπαδοί φώναζαν συνέχεια «Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια», τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας και πολλά συνθήματα που έλεγαν όταν έπαιζαν στη φυσική τους έδρα.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας ενημερώσουμε τι έχουμε κάνει για το γήπεδο της ΑΕΚ και για να σας ζητήσουμε να είστε δίπλα μας στην προσπάθεια να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της, εκεί που το έχτισαν οι προγονοί της, πριν χτίσουν τα δικά τους σπίτια. ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να είναι ένα. Θέλουμε σεβόμενοι το περιβάλλον και την περιοχή.

Στα σχέδιά μας είναι η κατασκευή ενός μόνο ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπως αυτό που υπήρχε στον χώρο από το 1930. Το γήπεδο που θα δείτε έχει σχεδιαστεί με βυζαντινή αρχιτεκτονική. Από εσάς θέλω ένα πράγμα. Να μάθω αν είστε μαζί μας όλοι σας. Αν όλες οι παρατάξεις όχι απλά ανέχονται την ΑΕΚ αλλά επιθυμούν την επιστροφή της. Είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι σας και θέλω την ειλικρινή απάντησή σας, χωρίς σκοπιμότητες. Περιμένω τις ξεκάθαρες θέσεις σας» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη δήλωσε: «Η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια δεν μπορούν να είναι χώρια. Πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή ήρθε η στιγμή να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Μας παρουσιάστηκε ένα σχέδιο που δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προχωρήσει. Δεν θέλω να σας κρατάω σε αγωνία. Ας ξεκινήσει η παρουσίαση...».

Παρουσίαση με χειροκροτήματα

Ο Ανδριόπουλος παρουσίασε τα σχέδια εν μέσω αποθέωσης και με τον κόσμο να φωνάζει: «Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια». Αρχικά έγινε γνωστό πως η χωρητικότητα θα είναι μεταξύ 32.500 και 34.000 θέσεων, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά με την ολοκλήρωση και των τελευταίων μελετών μέσα στο επόμενο διάστημα.

«Το έργο να είναι αυτοχρηματοδοτούμενο από τη οικογένεια της ΑΕΚ», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στα οφέλη που θα φέρει στην περιοχή το έργο. Μεταξύ αυτών σημαντικά έσοδα από τα δημοτικά τέλη και 1.500 με 2.000 θέσεις εργασίας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι με έξοδα της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει η μελέτη για την υπογειοποίηση δρόμων γύρω από το γήπεδο και πως έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με ιδιώτες για την αγορά ορισμένων εκτάσεων που βρίσκονται κοντά στο γήπεδο, για την κατασκευή υπαίθριων πάρκινγκ.

«Τον έστειλε ο Θεός»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Ο συντελεστής δόμησης της περιοχής είναι στο 1,4, αυτό που θα φτιάξουμε εμείς είναι στο 1. Επίσης, ο συντελεστής κάλυψης είναι στο 60%, εμείς θα είμαστε κάτω από το 45%. Και θέλω να πω ξανά ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι μόνιμος χορηγός για το Άλσος. Το μόνο που ζητάμε είναι να φύγουν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης και δεν νοείται να βρίσκονται δίπλα σε ένα τέτοιο έργο».

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κοτσάτος, αναφέρθηκε στην απόφαση του χθεσινού ΔΣ για την παραχώρηση της έκτασης και ζήτησε να στηρίξουν όλοι τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας ότι: «Τον έστειλε ο Θεός για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο»!

«Ναι» και από την αντιπολίτευση

Ο Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου, δήλωσε: «Το σχέδιο που μας φέρατε σήμερα είναι πράγματι ένα έργο αθλητισμού και πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας δίνεται. Σε αυτό το σχέδιο δεν μπορεί κανένας καλοπροαίρετος άνθρωπος να έχει αντίρρηση. Ζητήσατε μια ξεκάθαρη αρχική άποψη. Εμείς λοιπόν λέμε το μεγάλο "ναι"».

«Έχουμε ένα σχέδιο υλοποιήσιμο. Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα», τόνισε ο Χρήστος Κόντος (εκπρόσωπος άλλης παράταξης της αντιπολίτευσης). Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Φιλαδέλφειας συνέχισαν ο ένας μετά τον άλλο να τάσσονται υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ και ο κόσμος αποθέωνε!

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίζουν ονομαστικά και επί της αρχής το σχέδιο που παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το πλάνο της «Αγιάς Σοφιάς» εγκρίθηκε ομόφωνα!

 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)
 • Ομόφωνο «ναι» για γήπεδο - στολίδι (pics)

ΚΕΡΒΕΡΟΣ
3/10/2013
στις 18:17
00
Καλό το μακέτο
Ανώνυμος
3/10/2013
στις 1:36
9610
πέρα από οπαδικές προτιμήσεις, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο. αρχιτεκτονικά είναι πολύ ξεχωριστό, απ έξω θυμίζει μουσείο ή κάτι σαν κάστρο. τυχεροί οι Αεκτζήδες. .
MARIOS
3/10/2013
στις 1:04
628
Είναι φοβερό γήπεδο και μοναδικό. Απλώς η χωρητικότητα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 40. 000 θέσεις.
Ανώνυμος
2/10/2013
στις 23:51
22124
Θέλω να πω, όπως στο τσάμπιονς λιγκ, πρέπει τα γήπεδα να είναι κάποιας συγκεκριμένης ποιότητας και πάνω, μήπως στη Γ εθνική πρέπει να είναι συγκεκριμένης ποιότητας και κάτω?
ΒΡΟΥ-ΒΡΟΥΜ
2/10/2013
στις 22:15
72146
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ;
Dimikou
2/10/2013
στις 21:46
44140
Ας δούμε ένα ανάλογο: Ο γείτονας σου χρωστάει ποοολλά λεφτά, μια μέρα έρχεται σου λέει ότι δεν έχει φράγκο, δεν θα σου δώσει τίποτα γιατί αλλάζει και γειτονιά. Μετά τον βλέπεις με mercedes. Εγώ δεν θα τον ήθελα ως παράδειγμα για τα παιδιά μου. . .
...
2/10/2013
στις 21:23
55153
Περαστε παρακαλω το σχολιο μου, δεν βριζω πουθενα! @AΕΚ βεβαια μην το συζητας καν! Ξεροι ειμαστε και ολοι εχουμε πεσει κατω! Ποσο σας ζηλευουμε που εχετε ενα προεδρο που σας παρατησε στα δυσκολα και κανει τον μαγκα με διαγραφη χρεων προς τους Ελληνες φορολογουμενους, δε λεγετε! Και τη μεγαλη μαγκια ε; Διαγραφουμε τα 80 εκατομμυρια και το ελληνικο δημοσιο δεν παιρνει τιποτα ποτε! Ασε το αλλο! Ποσο σας ζηλευουμε που ειστε στη Δ΄ εθνικη! Εκει να δεις ζηλια!
vagos aekara
2/10/2013
στις 21:17
11049
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΙΩΤΑ. Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ
ego
2/10/2013
στις 21:16
2663
oso gia to gipedo tha protimousa kati san to ekpliktiko leoforeio tou paok!! me aetous terastious na dimiourgei deos!! oi foties pou kolane??? tha exoun foties anamenes??? mpas kai tha tis anavoun me toksa??
Και μετα ξυπνησατε
2/10/2013
στις 21:12
4796
Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια. . .
Nikos 7
2/10/2013
στις 20:55
748
Πανέμορφο,μακάρι να φτιαχτεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Νομίζω κάθε υγειής φίλαθλος θέλει τέτοια στολίδια για γήπεδα ανεξάρτητα από το πια ομάδα υποστηρίζει. Μην ξεχνάμε ότι μετά το Καραισκάκης και ΑΕΛ FC ARENA δεν υπάρχουν άλλα ποδοσφαιρικά γήπεδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Είτε θα είναι τραγικά μικρά είτε θα έχουν στίβο μέσα. Νέα γήπεδα = ανάπτυξη, ανεβαίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αλλιώς είναι να έρθεις σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που δεν έχει γήπεδο(Γιατί το Ο. Α. Κ. Α κακά τα ψέματα δεν είναι γήπεδο) και αλλιώς σε μια που έχει γήπεδο,εγκαταστάσεις και γενικώς όλο το πακέτο μιας σωστής ομάδας. Άντε κοντά στην ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,ΠΑΟ μπας και δούμε άσπρη μέρα και αναλάβουμε κάνα Euro στο μέλλον
Ανώνυμος
2/10/2013
στις 20:48
327
Βρε AEK, μην κρίνεις εξ ιδίων, υπάρχουν και οπαδοί που χαίρονται με την πρόοδο των υπολοίπων. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω ε? Παρεμπιτόντως ξέρεις πόσες μακέτες και βίντεο έχουμε δει όλα τα χρόνια από ελληνικές ομάδες? Κάτσε να γίνει πρώτα. . . και μετά όλοι θα πούμε συγχαρητήρια αν μάλιστα είναι κάι έτσι όπως φαίνεται. . .
ΧΙΚ
2/10/2013
στις 20:35
1421
Πρέπει νε κάποιο τρόπο να υπάρχει ο Δικέφαλος Αετός ψηλά στην οροφή,ούτως ώστε να φαίνεται από ψηλά και από τα αεροπλάνα. . να ξεχωρίζει ότι είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Αλλιώς θα το βάλει ο Ιβαν.
εβ
2/10/2013
στις 20:29
2331
το εσωτερικο πολυ συνηθισμένο το βρισκω. Πολυ soft. . Επρεπε να εχει κάθετες και ψηλές κερκιδες να ειναι σε στιλ αρένας. Ενα καλο εχουμε οι ελληνικές ομαδες - τις καυτες εδρες- πρεπει να το μεγιστοποιουμε οχι να το ξεφουσκωνουμε.
AEK
2/10/2013
στις 20:04
1559
Εντάξει το ξέρω, οι οπαδοί των άλλων ομάδων είστε ξεροί κάτω έτσι? Τι να πείτε και τι να γράψετε τώρα? Και ποιός νοιάζεται τι θα γράψετε? Ποιός νοιάζεται?
Γεννάδιος
2/10/2013
στις 19:49
1437
Αν δεν βάλουμε 15 μέτρα κάγκελα, τσάμπα το φτιάχνουμε, γιατί όλο τιμωρημένοι θα είμαστε. Να το θυμηθείτε αυτό. Στην Ελλάδα των κάφρων, δεν νοείται γήπεδο χωρίς κιγκλιδώματα.
palpatine
2/10/2013
στις 19:48
731
ποτε θα ειναι η επισησμη παρουσιαση του γηπεδου. . . δεν μπορω να περιμενω. . . . . . πανεμορφο φαινεται απο την μικρη εικονιτσα που βλεπω. . . . αντε να το δουμε και επισημα
ΛΕΤΕ;;;
2/10/2013
στις 19:21
1527
ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΑΜ ,ΥΠΕΡ ΓΗΠΕΔΟΥ;;;

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία12

01:12most ballons dor in historyMESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI
01:10vertigoHES THE GOAT ! (GREATEST PLAYER OF ALL TIMES
01:10aek 21 omadaraπεδια οι αριθμοι του σε συνδιασμο με την μαγικη μπαλα που παιζει απλα ζαλιζουν...σιγουρα δεν ειναι
01:08argyrios athinaπεμπτο χατ-τρικ 15η χωρα 23 πολη που σκοραρει στο τσαμπιονς λιγκ...ο,τι και να λεμε πραγματικα ειναι
01:05NortonΠραγματικα βλεπουμε ονειρο ή ειναι η πραγματικοτητα...?? Δωστε του την χρυση μπαλα εδω και τωρα. Το
01:00μιχαλιόςμαγκες κλαιω απο συγκινηση..ο καλυτερος και ο πιο διαρκης στην ιστορια του ποδοσφαιρου..τετοιο παικτη
00:58Messias epi ths ghs...23h POLH, 25o GHPEDO, 5o XAT-TRIK STHN ISTORIA TOU CHAMPIONS LEAGUE ! PAIDIA ZOUME MONADIKES STIGMES
00:56green fever 1913THEOS O KONTOS TA REKOR TOY DEN THA KSEPERASTOUN POTE EIS TOUS AIONES TON AIONON..
00:55manos 21o kaliteros olon ton epoxon, aksizei kathe xrysh mpala.
00:54BLUEPOWEREINAI 27 AKOMA... TO ΑΚΟΥΣΑΤΕ ??? ΜΟΝΟ 27 !!!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
00:53Μαρκος Λαρισακανει παιχνιδι, πασαρει, βγαζει ασιστ, οποτε θελει περπαταει, οποτε θελει σκοραρει και οποτε πραγματικα
00:52ΜΕΣΣΙΑΣ BARBELOΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ... ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ EVER ΠΑΙΚΤΗ..

LIVE στο Champions League 169

00:27ανώνυμος3-1 τελικό η Σπόρτινγκ επί της Μάριμπο
23:55ανώνυμος3-1 για την Σπόρτινγκ με τον Σλιμανί στο 65
23:49ανώνυμοςΣτο 60 στη Λισσαβώνα. Παραμένει το 2-
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2012. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.
Συνιστάται η χρήση IE7 και Firefox 3 τουλάχιστον