14:38
5/6
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

«Λεπτό ζήτημα, θέλουν να πλήξουν το άθλημα»

Ο Ολυμπιακός, μέσω του Γιώργου Μπαρτζώκα, πήρε θέση στο δημοσίευμα περί ντόπινγκ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των τελικών. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές των τεσσάρων ομάδων.

Σε ρυθμούς τελικών έχει μπει και επίσημα πλέον το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με την πραγματοποίηση της -καθιερωμένης- συνέντευξης Τύπου των πρωταγωνιστών, προπονητών και παικτών των τεσσάρων ομάδων.

Πέρα από τα καθιερωμένα, η συνέντευξη είχε και την «απάντηση» του Ολυμπιακού στο δημοσίευμα περί ντόπινγκ αλλά και στο πως περιμένουν οι προπονητές τους αντιπάλους τους σε αυτές τις σειρές των αγώνων.

 

Οι αρχικές τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Χαλβατζάκης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ): «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που πήγε πολύ καλά. Ένα πρωτάθλημα που μας έδωσε μία αύξηση ενδιαφέροντος του κόσμου και των εισιτηρίων. Κατά τη φετινή σεζόν, από τους 182 αγώνες, οι 70 έληξαν με διαφορά κάτω των 6 πόντων. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχουμε λύσει ήδη όλα μας τα προβλήματα. Ήδη έχετε πάρει στα χέρια σας, το λεύκωμα που είναι μία πολύ καλή προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις όλων των ομάδων και να ευχηθώ οι τελικοί να είναι αντάξιοι των ομάδων του πρωταθλήματος και να διεξαχθούν χωρίς βία και προβλήματα. Υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά και των διοικήσεων των ομάδων, θα τοποθετηθούν σταντ που θα μπορούν οι φίλαθλοι να συγκεντρώνουν φάρμακα, ρουχισμό και τρόφιμα για τον κόσμο που τα έχει ανάγκη. Θα κερδίσει ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα ένας θα πάρει το πρωτάθλημα".

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Για την ομάδα μας υπήρξαν στόχοι μέσα στη χρονιά, είχαμε την ευτυχία να ζήσουμε το τετραήμερο το Λονδίνο και να πάρουμε τον τίτλο. Δικαιωμένος είναι μία πολύ σχετική λέξη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι αν κερδίσουμε το τελευταίο ματς της χρονιάς, θα είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας όλης της χρονιάς».

Κώστας Παπανικολάου: «Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να μιλάς για τελικούς και πέντε ματς που μπορούν να κρίνουν τα πάντα, υπάρχει μόνο θέληση και "μάχη". Να κερδίζεις ένα παιχνίδι τη φορά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Παρασκευής».

Αργύρης Πεδουλάκης «Ξεκινήσαμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, ακόμα και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν έναν κορμό. Η Ευρωλίγκα ήταν πολύ μεγάλο φέτος. Είχαμε ένα πρόβλημα στο ρόστερ μας, το διορθώσαμε. Η άμυνα είναι πιο πολύ θέληση, ενώ η επίθεση θέλει και ταλέντο και αυτοματισμοί. Για πρώτη μας χρονιά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κερδίσαμε πολλές μάχες».

Δημήτρης Διαμαντίδης «Σε επίπεδο εγωισμού λειτουργεί για να πάρεις το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη θέληση, πέρσι το χάσαμε, φέτος το θέλουμε. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Νομίζω ότι η 3η θέση είναι πραγματικά σαν να παίρνεις το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς εύκολα να μπεις σφήνα ανάμεσα στους δύο μεγάλους. Είναι δύσκολο, χρειάζεται πρόγραμμα και μέθοδο. Δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα σε μία σειρά αγώνων τους μεγάλους. Η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κάναμε ρεκόρ νικών. Αυτό που κατακτήσαμε στους 8 μήνες, θέλουμε να το διατηρήσουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων με το Ρέθυμνο. Μας έχει κερδίσει δύο φορές, μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

Μάριος Μπατής: «Είναι παραπάνω κίνητρο για εμάς να νικήσουμε το Ρέθυμνο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό. Είναι ωραία γήπεδα και τα δύο, ας κερδίσει ο καλύτερος».

Θανάσης Γιαπλές: «Το να καταφέρουμε να επαναλάβουμε την περσονή επιτυχία, ήταν κάτι μεγάλο. Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας. Το Ρέθυμνο άρχισε να γράφει ιστορία».

Άκης Καλλινικιδης: «Ευχαριστώ τον κύριο που με έβαλε δίπλα στην κούπα, γιατί θεωρώ ότι δεν θα είμαι ποτέ τόσο κοντά της. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Σημαίνει πολλά για εμάς. Είμαστε μία ομάδα που τώρα γράφουμε την μπασκετική μας ιστορία. Θέλουμε όταν ο κόσμος θα διαβάζει το λεύκωμα, να βλέπει τι καταφέραμε κι εμείς».

 

 

Για το γεγονός πως το μπάσκετ παραμένει ψηλά, παρά την κρίση

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για όσους ασχολούνται με το άθλημα για το επίπεδο μας. Συνήθως απ’ έξω υπάρχει αμφισβήτηση και υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, και κάποια ζήλια. Το επίπεδο το αγωνιστικό των Ελλήνων παικτών και προπονητών είναι πάντα υψηλό. Συμφωνώ πως το ντέρμπι είναι ελκυστικό να το δει κανείς. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες κράτησαν υψηλό επίπεδο παρά την οικονομική κρίση, την κρίση αξιών που υπάρχει στην εποχή μας, ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το Final Four και εμείς πήγαμε εκεί και κατακτήσαμε τον τίτλο. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντα παίζει ρόλο, αλλά να μην επηρεάσει το άθλημα που αγαπάμε».

Αργύρης Πεδουλάκης: «Το πιο σκληρό και το πιο σκεπτόμενο. Μαθαίνει από πολύ μικρός ο Έλληνας παίκτης να κερδίζει. Το ελληνικό μπάσκετ έχει πάρα πολύ τακτική. Το ελληνικό μπάσκετ είχε έρθει στο μνημόνιο πριν την ελληνική κοινωνία. Είναι σφυρηλατημένο, υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και σε παίκτες και σε προπονητές. Στη δική μας φυλή η πίεση όποτε έχει έρθει έχει φέρει αποτέλεσμα. Το έχουμε δει και στους μετανάστες μας. Υπάρχει πάρα πολύ δουλειά. Εμείς έχουμε 19 ρεπό από την αρχή της σεζόν και σε πολλά από αυτά οι παίκτες ήρθαν να κάνουν προπόνηση. Αυτό είναι μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία. Ο Έλληνας παίκτης όταν στις ομάδες τις ελληνικές αντιμετώπισε τους ξένους και τους κοινοτικούς, τώρα ήρθε και η σειρά του Έλληνα προπονητή, παρά το ότι μας έφεραν στο όριο της γελοιοποίησης. Ο Γιώργος τα κατάφερε μια χαρά»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Η πίεση σε κάνει πιο ανθεκτικό. Εμείς το είχαμε περάσει τα προηγούμενα χρόνια, οι παίκτες και οι προπονητές. Εμείς έχουμε βελτιώσει κατά πολύ χρόνο και ποιότητα δουλειάς και αυτό κρατάει το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά. Εγώ πιστεύω πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία, κυρίως εμάς που δεν δουλεύουμε στις δύο μεγάλες ομάδες, είναι ευκαιρία να βγάλουμε νέα παιδιά, νέα Ελληνόπουλα, οι οποίοι έχουν το ταλέντο να βγουν μπροστά».

Θανάσης Γιαπλές: «Σίγουρα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ο βασικός λόγος. Παίζουμε τουλάχιστον τέσσερα ματς μαζί τους κάθε χρόνο. Οι Έλληνες προπονητές είναι καταρτισμένοι και πολύ άξιοι».

 

Για το δημοσίευμα περί ντόπινγκ

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα. Όλα αυτά που λέγονται πολλές φορές είναι για πλήξουν το άθλημα μας. Η θέση του Ολυμπιακού και όσων είναι στην ομάδα, είναι ξεκάθαρη εδώ και χρόνια και είναι περιττό να την πω ξανά εγώ. Στον Ολυμπιακό, νομίζω και στον Παναθηναϊκό, πριν το Final Four, η WADA έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο. Στα ματς με Πάτρα και Ρέθυμνο γίνεται ντόπινγκ κοντρόλ, στο τελευταίο ματς έγινε και τεστ με τρεις παίκτες. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι για έλεγχο και από αίμα, όχι μόνο από ούρα. Από όποιους λέγεται, λέγεται για να πάει κάπου αλλού το θέμα και όχι στο μπάσκετ»

 

Για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Γιώργος Χαλβατζάκης: «Είναι γνωστό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Για ενστάσεις, θα συζητηθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος. Για εμένα το κυρίαρχο, είναι να κυλήσουν ήρεμα οι τελικοί. Να ολοκληρωθούν κανονικά χωρίς επεισόδια. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μας δεν είχαμε επεισόδια, τα όποια επεισόδια έγιναν ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ αυτό. Το μπάσκετ πηγαίνει σχετικά καλά αυτή την εποχή. Θα ήταν άδικο και άσχημο να αμαυρωθεί από επεισόδια. Εάν υπάρχουν προβλήματα είμαι ανοικτός να τα συζητήσω με τις ομάδες και τους παράγοντες. Τα καταγράφουμε, είναι σωστές οι παρατηρήσεις, αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε σε μια διημερίδα να βάλουμε όλα τα θέματα και να τα συζητήσουμε και θα γίνουν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος»

Για το αν υπάρχει ανησυχία πως οι τελικοί θα έχουν ένταση

Αργύρης Πεδουλάκης: «Είναι ένα θέμα της ελληνικής κοινωνίας και μεταφέρεται στο μπάσκετ. Καθίσαμε μετά τον τελικό μπροστά σε εσάς από ευγένεια περισσότερο. Εμείς δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Νομίζω, έχω ζήσει, είμαι από το 1983 στην Α1. Οι καλύτερες σχέσεις που έχω ζήσει μεταξύ παικτών. Παλαιότερα γίνονταν συρράξεις μεταξύ των παικτών. Τώρα ο ένας παίκτης προσπαθεί να προστατεύσει των άλλων. Μαζί στις Εθνικές ομάδες, συνοδοιπόροι. Τι να κάνουν και αυτοί, να φύγουν; Με αυτά παραδεχόμαστε ότι δεν ισχύουν οι θεσμικοί φορείς του κράτους. Δεν γίνεται οι παίκτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Εμείς προετοιμάζουμε τις ομάδες να είναι ψύχραιμοι και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον».

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Συμφωνώ με όσα είπε ο Αργύρης. Πάντα υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα και όλοι φοβόντουσαν ότι δεν θα τελειώσουν. Κατά 98% τελείωναν. Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ, ποτέ δεν λέμε τι θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ, ή λέμε στους παίκτες θα μας βοηθήσει και ο κόσμος. Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Καλό θα είναι όλοι να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουν όσοι έχουν λόγο. Όταν πολλοί περιμένουν κάτι συνήθως δεν γίνονται, και γίνεται κάτι όταν κανείς δεν περιμένει».

 

Για την άμυνα πάνω στον Βασίλη Σπανούλη

Αργύρης Πεδουλάκης: «Εμείς έχουμε δείξει πως αντιμετωπίζουμε τον Βασίλη γενικότερα. Υπάρχουν αλλαγές, γιατί είναι ένα παιδί που “διαβάζει” τις φάσεις. Το βασικό του στοιχείο είναι το μυαλό. Δεν μπορεί να είναι μόνο μια επάνω στον Βασίλη ή στον Διαμαντίδη και σε όλα τα παιδιά που είναι δημιουργοί. Πολλές φορές αυτά τα παιδιά τελειώνουν με τέσσερις πόντους και 10 ασίστ».

 

 

 

Για τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που επιτίθεται πιο γρήγορα και προφανώς το ζήτημα του ρυθμού θα παίξει ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό ομάδων που έχουν ταλέντο. Προσωπικά εγώ δεν είχα ξαναπαίξει έτσι με τις προηγούμενες ομάδες μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που όταν σουτάρει καλά, κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα είχε 2/35 τρίποντα και γι' αυτό το έχασε. Ο Δημήτρης είναι δημιουργός, έχει έφεση στο πικ εν ρολ. Αυτή η σειρά των αγώνων σου επιτρέπει να αλλάξεις κάτι στην τακτική και μετά να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου».

 

Για το αν έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αναμφίβολα ο καλύτερος Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί στους τελικούς. Κράτησε από το καλοκαίρι μόνο δύο παίκτες από τον παλιό κορμό του. Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε ένα σημείο όχι μόνο να τον υπολογίζουν, αλλά να δείχνει ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Οι προσθήκες των δύο παικτών, δείχνει το μεγάλο κίνητρο για να πάρουν τον τίτλο. Εμείς είμαστε ακόμα σε κατάσταση ανάλυσης. Έχουμε κάνει μία πρώτη σκέψη για την τακτική μας. Είναι καλύτερη ομάδα και έχει πλέον πιο βαθύ ρόστερ».

 

Αργύρης Πεδουλάκης: «Φτιάξαμε μία καινούρια ομάδα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Παναθηναϊκός διαλύεται. Έχουμε μείνει πίσω σε Έλληνες παίκτες και είμαστε έτοιμοι να το καλύψουμε. Θέλουμε να το καλύψουμε γρήγορα με την απόκτηση νέων Ελλήνων παικτών. Σαν πρώτη χρονιά, παραδόξως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει κύπελλο και να αποκλειστεί στο τέλος από την Μπαρτσελόνα.  Το θέμα του Παναθηναϊκού ήταν ποσοτικό, μεγαλώσαμε το ροτέισον, δώσαμε τη δυνατότητα στους άλλους παίκτες να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι. Είναι τεράστιος αριθμός των παιχνιδιών για μία ομάδα που στηρίζεται σε 7-8 παίκτες μόνο».

 

Για τη συμμετοχή του Λο

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Περπέρογλου θα είναι έτοιμος για την Παρασκευή. Δεν ξέρω αν έχει βγει ο Λο από το νοσοκομείο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, θα δούμε μέρα μέρα».

 

 

Για το κοινωνικό πρόσωπο του ΕΣΑΚΕ

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Κάθε πρωτοβουλία με την οποία βοηθάμε συνανθρώπους είναι καλοδεχούμενη, όλοι μπορούν να κάνουν. Για το πρόγραμμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι εμείς».

Κώστας Παπανικολάου: «Είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Άνθρωποι είμαστε όλοι μας. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθούμε να περάσουμε όλοι. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους. Για εμάς αρμοδιότητα είναι να παίζουμε μπάσκετ, αλλά και το μπάσκετ χρήζει μιας μικρής προσοχής. Μακάρι τα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου να νικήσουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο».

[ Online ]
ΜΟΙΡΑΣΤΕ
00:40

Basket League Stoiximan.gr - Παναθηναϊκός

Πασκουάλ: «Σπουδαία νίκη»

00:34

Euroleague

Η... απόδραση του Παναθηναϊκού από τη Βιτόρια [vid]

00:32

Γερμανία

Φίλαθλος της Μπάγερν της ζητάει αποζημίωση 120.000 ευρώ

00:25

Μπάσκετ

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γιαννακόπουλος

00:15

SENTRAGOAL NETWORKS

Θρίλερ στο Μοσχάτο: Δολοφονήθηκε υπάλληλος πρακτορείο ΟΠΑΠ

00:00

Euroleague

Έτσι παίρνει την 4η θέση ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα

23:53

Euroleague

Η Εφές «άνοιξε» τον δρόμο της 4άδας για τον Παναθηναϊκό!

23:49

SENTRAGOAL NETWORKS

Τι δήλωσε η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη για την κατάσταση της υγείας του

23:45

Euroleague

Γλίτωσε την αυτοκτονία και «φουλάρει» για 4άδα!

23:38

Superleague - ΠΑΣ Γιάννινα

«Συγγνώμη» από τον ιμάμη

23:11

Euroleague

Στα μαλακά ο Μπαρτζώκας

23:03

PHOTOS

Το φιλικό Παναχαϊκής - Παναθηναϊκού σε 24 καρέ

22:57

Εθνικές ομάδες

Ντεμπούτο με το... αριστερό η Εθνική Νέων

22:53

Ξένα Πρωταθλήματα

Το... αινιγματικό μήνυμα του Ντίξον μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε [pic]

22:38

Γαλλία

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ο Μπενζεμά

22:21

SENTRAGOAL NETWORKS

Ποιος είναι ο πίνακας με το ζευγάρι και το σκύλο που «τρολάρουν» τα Ancient Memes

22:20

Superleague - Παναθηναϊκός

Ουζουνίδης: «Δε βγάλαμε τους αυτοματισμούς που πρέπει»

22:10

Basket League Stoiximan.gr - Ολυμπιακός

Τελευταία στιγμή ενόψει Ρεάλ ο Λοτζέσκι

21:54

Superleague - Παναθηναϊκός

Νίκησε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, βραβεύτηκε ο Σαραβάκος [pics-vid]

21:54

Euroleague

Αποθέωση στη Βιτόρια για Μπουρούση και Τζέιμς!

21:51

Άλλες Ειδήσεις

Με Ανσαριφάρντ και Μασούντ ολοταχώς για Μουντιάλ το Ιράν

21:36

Superleague - ΠΑΟΚ

Τελετάρχης της παρέλασης ο Σαββίδης!

21:24

Μπάσκετ

Σοκαριστικό: Ο Άντιτς έδωσε μπουκέτο σε συμπαίκτη του! [vid]

21:14

Basket League Stoiximan.gr - ΠΑΟΚ

«Φορτσάρει» για Προμηθέα ο ΠΑΟΚ

21:13

Superleague - ΑΕΚ

Μήνυμα Χιμένεθ: «Αλλάζουμε το τσιπ»

21:03

Basket League Stoiximan.gr - Ολυμπιακός

Σφαιρόπουλος: «Όποιος νιώθει κουρασμένος, να πάει σπίτι...»

20:59

SENTRAGOAL NETWORKS

Κορμί- λάστιχο η Αθηνά Οικονομάκου! Ετοιμάζεται για το καλοκαίρι με γιόγκα

20:46

Εθνικές ομάδες

Παυλίδης: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από εμάς»

20:45

Αγγλία

Επίθεση της αγγλικής ομοσπονδίας σε μερίδα οπαδών της Εθνικής

20:36

Αγγλία

Τινάζει την μπάνκα στον... αέρα με Εμπαπέ η Γιουνάιτεντ

20:31

Superleague - ΠΑΣ Γιάννινα

Ξέφυγε πάλι ο Άντι Λίλα με επίθεση κατά των Ορθοδόξων! [vid]

20:12

Μπάσκετ

Ξέσπασε στο... πινακάκι ο Ομπράντοβιτς [vid]

19:43

Superleague - Ολυμπιακός

Λεμονής: «Έχουμε μεγάλη πείνα για τίτλους»

19:32

Αγγλία

Ετοιμάζει νέο «σπίτι» η Έβερτον

19:26

SENTRAGOAL NETWORKS

Λονδίνο: Η Ρουμάνα που πήδηξε στον Τάμεση για να σωθεί από την επίθεση

19:26

Ποδόσφαιρο

Πρόταση γάμου σε γήπεδο στη Ζαχάρω [vid]

19:15

Υγρός Στίβος

Το Σέρφινγκ εντάχθηκε στην Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ

19:12

Ξένα Πρωταθλήματα

Απόλυτη στήριξη της Μπαρτσελόνα σε Μπαρτζώκα!

19:06

SENTRAGOAL NETWORKS

Survivor: Ο πατέρας του Μάριου από τους «Μαχητές» πρόδωσε τη στρατηγική του

19:04

Superleague - ΑΕΚ

Έτσι θα ξεμπλοκάρει το γήπεδο της ΑΕΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ