14:38
5/6
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

«Λεπτό ζήτημα, θέλουν να πλήξουν το άθλημα»

Ο Ολυμπιακός, μέσω του Γιώργου Μπαρτζώκα, πήρε θέση στο δημοσίευμα περί ντόπινγκ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των τελικών. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές των τεσσάρων ομάδων.

Σε ρυθμούς τελικών έχει μπει και επίσημα πλέον το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με την πραγματοποίηση της -καθιερωμένης- συνέντευξης Τύπου των πρωταγωνιστών, προπονητών και παικτών των τεσσάρων ομάδων.

Πέρα από τα καθιερωμένα, η συνέντευξη είχε και την «απάντηση» του Ολυμπιακού στο δημοσίευμα περί ντόπινγκ αλλά και στο πως περιμένουν οι προπονητές τους αντιπάλους τους σε αυτές τις σειρές των αγώνων.

 

Οι αρχικές τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Χαλβατζάκης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ): «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που πήγε πολύ καλά. Ένα πρωτάθλημα που μας έδωσε μία αύξηση ενδιαφέροντος του κόσμου και των εισιτηρίων. Κατά τη φετινή σεζόν, από τους 182 αγώνες, οι 70 έληξαν με διαφορά κάτω των 6 πόντων. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχουμε λύσει ήδη όλα μας τα προβλήματα. Ήδη έχετε πάρει στα χέρια σας, το λεύκωμα που είναι μία πολύ καλή προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις όλων των ομάδων και να ευχηθώ οι τελικοί να είναι αντάξιοι των ομάδων του πρωταθλήματος και να διεξαχθούν χωρίς βία και προβλήματα. Υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά και των διοικήσεων των ομάδων, θα τοποθετηθούν σταντ που θα μπορούν οι φίλαθλοι να συγκεντρώνουν φάρμακα, ρουχισμό και τρόφιμα για τον κόσμο που τα έχει ανάγκη. Θα κερδίσει ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα ένας θα πάρει το πρωτάθλημα".

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Για την ομάδα μας υπήρξαν στόχοι μέσα στη χρονιά, είχαμε την ευτυχία να ζήσουμε το τετραήμερο το Λονδίνο και να πάρουμε τον τίτλο. Δικαιωμένος είναι μία πολύ σχετική λέξη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι αν κερδίσουμε το τελευταίο ματς της χρονιάς, θα είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας όλης της χρονιάς».

Κώστας Παπανικολάου: «Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να μιλάς για τελικούς και πέντε ματς που μπορούν να κρίνουν τα πάντα, υπάρχει μόνο θέληση και "μάχη". Να κερδίζεις ένα παιχνίδι τη φορά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Παρασκευής».

Αργύρης Πεδουλάκης «Ξεκινήσαμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, ακόμα και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν έναν κορμό. Η Ευρωλίγκα ήταν πολύ μεγάλο φέτος. Είχαμε ένα πρόβλημα στο ρόστερ μας, το διορθώσαμε. Η άμυνα είναι πιο πολύ θέληση, ενώ η επίθεση θέλει και ταλέντο και αυτοματισμοί. Για πρώτη μας χρονιά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κερδίσαμε πολλές μάχες».

Δημήτρης Διαμαντίδης «Σε επίπεδο εγωισμού λειτουργεί για να πάρεις το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη θέληση, πέρσι το χάσαμε, φέτος το θέλουμε. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Νομίζω ότι η 3η θέση είναι πραγματικά σαν να παίρνεις το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς εύκολα να μπεις σφήνα ανάμεσα στους δύο μεγάλους. Είναι δύσκολο, χρειάζεται πρόγραμμα και μέθοδο. Δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα σε μία σειρά αγώνων τους μεγάλους. Η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κάναμε ρεκόρ νικών. Αυτό που κατακτήσαμε στους 8 μήνες, θέλουμε να το διατηρήσουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων με το Ρέθυμνο. Μας έχει κερδίσει δύο φορές, μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

Μάριος Μπατής: «Είναι παραπάνω κίνητρο για εμάς να νικήσουμε το Ρέθυμνο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό. Είναι ωραία γήπεδα και τα δύο, ας κερδίσει ο καλύτερος».

Θανάσης Γιαπλές: «Το να καταφέρουμε να επαναλάβουμε την περσονή επιτυχία, ήταν κάτι μεγάλο. Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας. Το Ρέθυμνο άρχισε να γράφει ιστορία».

Άκης Καλλινικιδης: «Ευχαριστώ τον κύριο που με έβαλε δίπλα στην κούπα, γιατί θεωρώ ότι δεν θα είμαι ποτέ τόσο κοντά της. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Σημαίνει πολλά για εμάς. Είμαστε μία ομάδα που τώρα γράφουμε την μπασκετική μας ιστορία. Θέλουμε όταν ο κόσμος θα διαβάζει το λεύκωμα, να βλέπει τι καταφέραμε κι εμείς».

 

 

Για το γεγονός πως το μπάσκετ παραμένει ψηλά, παρά την κρίση

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για όσους ασχολούνται με το άθλημα για το επίπεδο μας. Συνήθως απ’ έξω υπάρχει αμφισβήτηση και υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, και κάποια ζήλια. Το επίπεδο το αγωνιστικό των Ελλήνων παικτών και προπονητών είναι πάντα υψηλό. Συμφωνώ πως το ντέρμπι είναι ελκυστικό να το δει κανείς. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες κράτησαν υψηλό επίπεδο παρά την οικονομική κρίση, την κρίση αξιών που υπάρχει στην εποχή μας, ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το Final Four και εμείς πήγαμε εκεί και κατακτήσαμε τον τίτλο. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντα παίζει ρόλο, αλλά να μην επηρεάσει το άθλημα που αγαπάμε».

Αργύρης Πεδουλάκης: «Το πιο σκληρό και το πιο σκεπτόμενο. Μαθαίνει από πολύ μικρός ο Έλληνας παίκτης να κερδίζει. Το ελληνικό μπάσκετ έχει πάρα πολύ τακτική. Το ελληνικό μπάσκετ είχε έρθει στο μνημόνιο πριν την ελληνική κοινωνία. Είναι σφυρηλατημένο, υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και σε παίκτες και σε προπονητές. Στη δική μας φυλή η πίεση όποτε έχει έρθει έχει φέρει αποτέλεσμα. Το έχουμε δει και στους μετανάστες μας. Υπάρχει πάρα πολύ δουλειά. Εμείς έχουμε 19 ρεπό από την αρχή της σεζόν και σε πολλά από αυτά οι παίκτες ήρθαν να κάνουν προπόνηση. Αυτό είναι μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία. Ο Έλληνας παίκτης όταν στις ομάδες τις ελληνικές αντιμετώπισε τους ξένους και τους κοινοτικούς, τώρα ήρθε και η σειρά του Έλληνα προπονητή, παρά το ότι μας έφεραν στο όριο της γελοιοποίησης. Ο Γιώργος τα κατάφερε μια χαρά»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Η πίεση σε κάνει πιο ανθεκτικό. Εμείς το είχαμε περάσει τα προηγούμενα χρόνια, οι παίκτες και οι προπονητές. Εμείς έχουμε βελτιώσει κατά πολύ χρόνο και ποιότητα δουλειάς και αυτό κρατάει το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά. Εγώ πιστεύω πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία, κυρίως εμάς που δεν δουλεύουμε στις δύο μεγάλες ομάδες, είναι ευκαιρία να βγάλουμε νέα παιδιά, νέα Ελληνόπουλα, οι οποίοι έχουν το ταλέντο να βγουν μπροστά».

Θανάσης Γιαπλές: «Σίγουρα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ο βασικός λόγος. Παίζουμε τουλάχιστον τέσσερα ματς μαζί τους κάθε χρόνο. Οι Έλληνες προπονητές είναι καταρτισμένοι και πολύ άξιοι».

 

Για το δημοσίευμα περί ντόπινγκ

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα. Όλα αυτά που λέγονται πολλές φορές είναι για πλήξουν το άθλημα μας. Η θέση του Ολυμπιακού και όσων είναι στην ομάδα, είναι ξεκάθαρη εδώ και χρόνια και είναι περιττό να την πω ξανά εγώ. Στον Ολυμπιακό, νομίζω και στον Παναθηναϊκό, πριν το Final Four, η WADA έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο. Στα ματς με Πάτρα και Ρέθυμνο γίνεται ντόπινγκ κοντρόλ, στο τελευταίο ματς έγινε και τεστ με τρεις παίκτες. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι για έλεγχο και από αίμα, όχι μόνο από ούρα. Από όποιους λέγεται, λέγεται για να πάει κάπου αλλού το θέμα και όχι στο μπάσκετ»

 

Για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Γιώργος Χαλβατζάκης: «Είναι γνωστό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Για ενστάσεις, θα συζητηθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος. Για εμένα το κυρίαρχο, είναι να κυλήσουν ήρεμα οι τελικοί. Να ολοκληρωθούν κανονικά χωρίς επεισόδια. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μας δεν είχαμε επεισόδια, τα όποια επεισόδια έγιναν ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ αυτό. Το μπάσκετ πηγαίνει σχετικά καλά αυτή την εποχή. Θα ήταν άδικο και άσχημο να αμαυρωθεί από επεισόδια. Εάν υπάρχουν προβλήματα είμαι ανοικτός να τα συζητήσω με τις ομάδες και τους παράγοντες. Τα καταγράφουμε, είναι σωστές οι παρατηρήσεις, αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε σε μια διημερίδα να βάλουμε όλα τα θέματα και να τα συζητήσουμε και θα γίνουν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος»

Για το αν υπάρχει ανησυχία πως οι τελικοί θα έχουν ένταση

Αργύρης Πεδουλάκης: «Είναι ένα θέμα της ελληνικής κοινωνίας και μεταφέρεται στο μπάσκετ. Καθίσαμε μετά τον τελικό μπροστά σε εσάς από ευγένεια περισσότερο. Εμείς δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Νομίζω, έχω ζήσει, είμαι από το 1983 στην Α1. Οι καλύτερες σχέσεις που έχω ζήσει μεταξύ παικτών. Παλαιότερα γίνονταν συρράξεις μεταξύ των παικτών. Τώρα ο ένας παίκτης προσπαθεί να προστατεύσει των άλλων. Μαζί στις Εθνικές ομάδες, συνοδοιπόροι. Τι να κάνουν και αυτοί, να φύγουν; Με αυτά παραδεχόμαστε ότι δεν ισχύουν οι θεσμικοί φορείς του κράτους. Δεν γίνεται οι παίκτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Εμείς προετοιμάζουμε τις ομάδες να είναι ψύχραιμοι και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον».

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Συμφωνώ με όσα είπε ο Αργύρης. Πάντα υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα και όλοι φοβόντουσαν ότι δεν θα τελειώσουν. Κατά 98% τελείωναν. Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ, ποτέ δεν λέμε τι θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ, ή λέμε στους παίκτες θα μας βοηθήσει και ο κόσμος. Εμείς μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Καλό θα είναι όλοι να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουν όσοι έχουν λόγο. Όταν πολλοί περιμένουν κάτι συνήθως δεν γίνονται, και γίνεται κάτι όταν κανείς δεν περιμένει».

 

Για την άμυνα πάνω στον Βασίλη Σπανούλη

Αργύρης Πεδουλάκης: «Εμείς έχουμε δείξει πως αντιμετωπίζουμε τον Βασίλη γενικότερα. Υπάρχουν αλλαγές, γιατί είναι ένα παιδί που “διαβάζει” τις φάσεις. Το βασικό του στοιχείο είναι το μυαλό. Δεν μπορεί να είναι μόνο μια επάνω στον Βασίλη ή στον Διαμαντίδη και σε όλα τα παιδιά που είναι δημιουργοί. Πολλές φορές αυτά τα παιδιά τελειώνουν με τέσσερις πόντους και 10 ασίστ».

 

 

 

Για τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που επιτίθεται πιο γρήγορα και προφανώς το ζήτημα του ρυθμού θα παίξει ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό ομάδων που έχουν ταλέντο. Προσωπικά εγώ δεν είχα ξαναπαίξει έτσι με τις προηγούμενες ομάδες μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που όταν σουτάρει καλά, κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα είχε 2/35 τρίποντα και γι' αυτό το έχασε. Ο Δημήτρης είναι δημιουργός, έχει έφεση στο πικ εν ρολ. Αυτή η σειρά των αγώνων σου επιτρέπει να αλλάξεις κάτι στην τακτική και μετά να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου».

 

Για το αν έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Αναμφίβολα ο καλύτερος Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί στους τελικούς. Κράτησε από το καλοκαίρι μόνο δύο παίκτες από τον παλιό κορμό του. Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε ένα σημείο όχι μόνο να τον υπολογίζουν, αλλά να δείχνει ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Οι προσθήκες των δύο παικτών, δείχνει το μεγάλο κίνητρο για να πάρουν τον τίτλο. Εμείς είμαστε ακόμα σε κατάσταση ανάλυσης. Έχουμε κάνει μία πρώτη σκέψη για την τακτική μας. Είναι καλύτερη ομάδα και έχει πλέον πιο βαθύ ρόστερ».

 

Αργύρης Πεδουλάκης: «Φτιάξαμε μία καινούρια ομάδα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Παναθηναϊκός διαλύεται. Έχουμε μείνει πίσω σε Έλληνες παίκτες και είμαστε έτοιμοι να το καλύψουμε. Θέλουμε να το καλύψουμε γρήγορα με την απόκτηση νέων Ελλήνων παικτών. Σαν πρώτη χρονιά, παραδόξως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει κύπελλο και να αποκλειστεί στο τέλος από την Μπαρτσελόνα.  Το θέμα του Παναθηναϊκού ήταν ποσοτικό, μεγαλώσαμε το ροτέισον, δώσαμε τη δυνατότητα στους άλλους παίκτες να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι. Είναι τεράστιος αριθμός των παιχνιδιών για μία ομάδα που στηρίζεται σε 7-8 παίκτες μόνο».

 

Για τη συμμετοχή του Λο

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Περπέρογλου θα είναι έτοιμος για την Παρασκευή. Δεν ξέρω αν έχει βγει ο Λο από το νοσοκομείο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, θα δούμε μέρα μέρα».

 

 

Για το κοινωνικό πρόσωπο του ΕΣΑΚΕ

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Κάθε πρωτοβουλία με την οποία βοηθάμε συνανθρώπους είναι καλοδεχούμενη, όλοι μπορούν να κάνουν. Για το πρόγραμμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι εμείς».

Κώστας Παπανικολάου: «Είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Άνθρωποι είμαστε όλοι μας. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθούμε να περάσουμε όλοι. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους. Για εμάς αρμοδιότητα είναι να παίζουμε μπάσκετ, αλλά και το μπάσκετ χρήζει μιας μικρής προσοχής. Μακάρι τα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου να νικήσουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο».

[ Online ]
ΜΟΙΡΑΣΤΕ
15:41

SENTRAGOAL NETWORKS

Απεργία στον εκδοτικό όμιλο «Πήγασος»

15:31

SENTRAGOAL NETWORKS

Εργαζόμενοι στον «Πήγασο»: Να κρατηθούν στη ζωή οι ιστορικές εφημερίδες του ομίλου

17:59

SENTRAGOAL NETWORKS

Απεργία στον Πήγασο μέχρι το πρωί της Τετάρτης

17:57

Superleague - ΠΑΟΚ

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γλύκο [vids]

17:52

Basket League Stoiximan.gr - ΑΕΚ

Στην εθνική Βοσνίας, Μιλόσεβιτς και Άτιτς

17:51

Superleague - ΠΑΟΚ

Τα μηνύματα του Ενρίκε στον ΠΑΟΚ [pics]

17:46

Αλλες Ειδήσεις

Αυτοί διεκδικούν το Μουντομπάσκετ του 2023

17:43

Άλλες Ειδήσεις

Επαναληπτική Γ.Σ. στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

17:37

Superleague - Παναθηναϊκός

Ουζουνίδης για Αλαφούζο, παίκτες, μπάτζετ, μεταγραφές, κόσμο, μπάσκετ και... Ομπράντοβιτς

17:25

Ποδόσφαιρο

Για φραστική επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο μιλάει ο Παναθηναϊκός

17:21

Superleague - ΑΕΚ

Το μήνυμα του Αραούχο στους συμπαίκτες του

17:17

SENTRAGOAL NETWORKS

Διάσημοι που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους σε ταινίες πορνό [photos]

16:58

Αλλα πρωταθλήματα

Στον πάγκο της Ζενίτ ο Μαντσίνι

16:47

Superleague - ΠΑΟΚ

Συνεχίζει δανεικός στην Μπεϊτάρ ο Σαμπό

16:35

SENTRAGOAL NETWORKS

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»: Ανακαλύψτε τα ίχνη στο πρώτο τρέιλερ

16:12

Κώστας Καίσαρης

Η ιστορία διδάσκει

16:09

Basket League Stoiximan.gr - Ολυμπιακός

Με Σπανούλη πάει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

16:05

Βασίλης Σκουντής

Ο ένας τη δικλίδα, ο άλλος τη σανίδα!

15:54

Τσάρλυ

Δίκαιη εκδίκηση για τον Παναθηναϊκό

15:52

Αγγλία

Αποκάλυψη Ραϊόλα: «Ο Ιμπραϊμοβιτς θέλει να συνεχίσει στην Γιουνάιτεντ»

15:52

Basket League Stoiximan.gr

Πράσινη ελπίδα, κόκκινο «ματς μπολ»

15:51

Υγρός Στίβος

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός

15:38

Εθνικές ομάδες

Σπανού: «Να μην μας ξεγράφουν»

15:33

Χάντμπολ

Ο Γραμματικός στο «τιμόνι» της ΑΕΚ

15:32

Superleague - Παναθηναϊκός

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

14:37

SENTRAGOAL NETWORKS

Ξαφνικός χωρισμός για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

14:23

Αγγλία

Ρεκόρ μεταγραφής τερματοφύλακα με τον Εντερσον

13:57

Superleague - ΑΕΚ

Χιμένεθ για την παραμονή του: «Έχουμε συμφωνήσει, μένουν 1-2 πραγματάκια»

13:50

SENTRAGOAL NETWORKS

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Μητσοτάκη - Ηθελε να βγει μετά θάνατον

13:33

Αγγλία

Αγουέρο: «Παραμένω στη Μάντσεστερ Σίτι»

13:08

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η προσοχή σε Σκανδιναβία και Ν. Αμερική

13:02

Superleague - Ηρακλής

Οι φίλαθλοι παίρνουν τον λόγο στον Ηρακλή

13:00

Εθνικές ομάδες

Πέντε νέα πρόσωπα εν όψει Βοσνίας

12:51

Αλλα αθλήματα

To 7o Motor Festival παίρνει «φωτιά» πριν την αυριανή αυλαία (vds)

12:47

Superleague - Παναθηναϊκός

Αφού το είδαμε κι αυτό από τον Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη...

12:38

Champions League

Παρά... ένα 500 η Ρεάλ. Ποια είναι η μοναδική ομάδα που κράτησε το «μηδέν»

12:26

Γιώργος Μαζιάς

Ολοι πήραν ένα κομμάτι από την πίτα...

12:18

Ισπανία

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης

12:15

Αλλες Ειδήσεις

Η Ελλάδα στην 40η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πάντα στην κορυφή η Βραζιλία

12:00

Memories

Τζόνι Βαϊσμίλερ: 113 χρόνια από τη γέννηση του «θρυλικού» Ταρζάν [vds]