0:05
1/6
«ΣΦΙΓΓΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

Έκανε το ταμείο της χρονιάς ο Ίβιτς

Απογοητευμένος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, γεγονός που ανέφερε στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Απογοητευμένος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, γεγονός που ανέφερε στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

«Ήμασταν καλύτεροι, στο τέλος δεν τα καταφέραμε, ρισκάραμε και δυστυχώς, χάσαμε…»

Στη συνέχεια στη συνέτευξη Τύπου πρόσθεσε:

«Μετά από 2ο γκολ, είχαμε αρκετούς παίκτες οι οποίοι είχανε πρόβλημα όσον αφορά την κούραση, πρώτος ήταν ο Ενρίκε που ζήτησε αλλαγή, δεν ήταν να βγει αυτός από το παιχνίδι. Στη δεύτερη αλλαγή που μπήκε ο Κάνιας, βέβαια μετά όταν ισοφάρισε ο αντίπαλος ήταν τελείως διαφορετικό, έπρεπε να κυνηγήσουμε, έπρεπε να προσπαθήσουμε να βάλουμε το τρίτο γκολ, γιατί γνωρίζαμε και με την ισοπαλία δεν θα είχαμε αυτό που θέλαμε, βέβαια από τους παίκτες που μπορούσα να βάλω, διάλεξα τον Χαρίση που ήταν φρέσκος, προσπάθησε να μας δώσει κάποια πράγματα.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο όσον αφορά τον ίδιο. Βγήκαμε μπροστά για να προσπαθήσουμε να βάλουμε το 3ο γκολ και δυστυχώς από μια κόντρα επίθεση το δεχτήκαμε εμείς και χάσαμε το παιχνίδι. Όσον αφορά το σχέδιο, είχα σχέδιο να προσπαθήσω να κρατήσουμε το σκορ ναι».

Πρόσθεσε ότι: «Ναι οι άλλες (σ.σ. αλλαγές) είναι επιλογές γιατί ο Πρίγιοβιτς ήταν κουρασμένος και ταλαιπωρημένος από τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί γνωρίζουμε ότι εκτός που είχε έρθει που δεν ήταν έτοιμος ενώ μετά είχε και τον τραυματισμό. Είδαμε σήμερα ότι δεν ήταν αυτός που μπορεί να είναι. Διάλεξα εκεί να κάνω αλλαγή, να έχω έναν φρέσκο παίκτη ο οποίος μπορεί να μας δώσει κάτι παραπάνω».

Για το γεγονός ότι δεν φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ αλλά και την δήλωση του πρόσφατα, πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα βοηθήσει τον Δικέφαλο, είπε: «Συμφωνώ μαζί σας, έχετε δίκιο. Δεν κάναμε καθόλου καλή πορεία στα πλέι οφ και γι’αυτό το λόγο ήμασταν απογοητευμένοι. Μέχρι τα πλέι οφ μπορώ να είμαι περήφανος για ότι έχουμε κάνει, πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και όσον αφορά το κύπελλο το ίδιο. Βέβαια αυτά τα έξι παιχνίδια που παίξαμε, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν μπορώ να πω πως το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν καλό, πιστεύω πως μπορεί να ήταν και ένα από τα καλύτερα στα πλέι οφ που παίξαμε, γιατί είχαμε φάσεις, κατοχή, είχαμε κάποια ουσία. Μπορεί στα άλλα παιχνίδια να μην ήμασταν όπως σήμερα.

Για ποιο λόγο; Κοιτάξτε, δικαιολογίες, δεν ψάχνω. Συμφωνώ ότι τα πλέι οφ ήταν απογοήτευση για όλους μας με πρώτο εμένα. Τις ευθύνες τις παίρνω εγώ, είμαι με τους παίκτες ένα χρόνο και όταν δεν πάνε τα πράγματα καλά, όπως δεν πήγανε στο φετινό πλέι οφ, εννοείται πως είμαι εγώ ο πρώτος που έχει ευθύνες».

Για το αν το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν ότι οι παίκτες δεν είχαν δυνάμεις στα πλέι οφ: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε δυνάμεις και οι άλλες ομάδες δεν είχανε δυνάμεις. Αυτό που πιστεύω και αυτό που βλέπω είναι ότι εμείς εκτός ότι είχαμε πολλούς νέους παίκτες φέτος, είχαμε την πίεση για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι παίκτες οι οποίοι ήρθανε φέτος, οι περισσότεροι από αυτούς, ένα χρόνο πριν δεν έχουν παίξει από 20-25 παιχνίδια, κάποιοι είχαν παίξει 15 παιχνίδια, όπως ο Κρέσπο.

Φέτος κάνανε 50, 45, 60 παιχνίδια κάποιοι και το δεύτερο, οι παίκτες πρώτη φορά, οι περισσότεροι από αυτούς, είχανε αυτοί πίεση στην ομάδα ότι πρέπει να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο, να το κατακτήσουμε και με τέτοια πίεση, όταν έχεις τόσους καινούργιες παίκτες οι οποίοι στις προηγούμενες ομάδες δεν είχανε τέτοια πίεση καθόλου, σίγουρα δεν ψάχνω δικαιολογία αλλά είναι κάτι καινούργιο γι’αυτούς και μπορεί μετά από το Κύπελλο, να έχουν χαλαρώσει τελείως. Προσπαθήσαμε, μιλήσαμε μαζί τους, κάναμε τα ίδια σχεδόν τα πράματα όπως και τον υπόλοιπο χρόνο. Είναι ένας από τους λόγους που σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τις στημένες φάσεις που πήρε ο Παναθηναϊκός: «Κοιτάξτε, σε κάθε παιχνίδι έχει στημένες φάσεις και πιστεύω πως ήμασταν ομάδα η οποία δεν έχει δεχτεί πολλά γκολ από τα στημένα. Σήμερα έγινε έτσι στο 2ο γκολ, οι στημένες φάσεις είναι συγκέντρωση, γιατί είναι δευτερόλεπτα, εκεί θέλει φουλ συγκέντρωση, στο γκολ του Παναθηναϊκού, χάσαμε την φάση, δυστυχώς και μετά υπήρχε μόνο το επιθετικό κομμάτι στο μυαλό μας και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το τι κρατάει από αυτή την χρονιά: «Πρώτο όσον αφορά μέχρι πριν ένα μήνα σχεδόν, είμαι περήφανος για ότι έχουμε κάνει και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει κάνει μια από τις καλύτερες χρονιές, δεν ξέρω στα τελευταία πόσα χρόνια. Αν, το σημερινό παιχνίδι το κερδίζαμε και αν παίρναμε την 1η θέση, θα σας έλεγα πως είναι η καλύτερη χρονιά στα τελευταία χρόνια. Βέβαια μετά από τη σημερινή ήττα, μετά από αυτό που δεν καταφέραμε στην έδρα μας, δεν μπορώ να σας πω κάτι ότι όσον αφορά τα πλέι οφ.

Είμαστε απογοητευμένοι, τα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλουμε είναι ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ, όταν βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ η οποία έχει μεγάλους στόχους παντού, σίγουρα η συγκέντρωση πρέπει να είναι από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα 100% και πρέπει να βγάλουμε όλοι μας τα συμπεράσματα γι’αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε στα πλέι οφ».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Σαββίδης και ότι πριν τα πλέι οφ υπήρχε ένας φόβος για τον αδερφό του και τα παιδιά του: «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν θέλω να πω τίποτα γι’αυτό…».

Για το αν ζήτησε να φύγει λόγο των καταστάσεων που υπήρξαν όπως σημειώσαμε παραπάνω: «Τελείωσε η χρονιά, εμείς πριν λίγες ώρες έχουμε τελειώσει το ματς, περιμένουμε να ξαναμιλήσουμε, να τα δούμε, εμείς σας λέω ότι τώρα αποτύχαμε. Αυτό που κάναμε σε αυτά τα ματς για μένα ήταν αποτυχία και σας είπα ότι τις ευθύνες τις παίρνω εγώ. Εγώ είμαι ο προπονητής είναι φανερό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όσον αφορά τον κ. Σαββίδη, αυτός γνωρίζει τι συμβαίνει και βέβαια ότι εμείς θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Κοιτάξτε, εγώ σας είπα, εγώ είμαι εδώ σχεδόν 1,5 χρόνο και αυτό που αφήνω αυτή τη στιγμή, είναι να περάσει αυτή η μέρα, να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε όλοι και από εκεί να συζητήσουμε να δούμε τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ». 

[ Online ]
ΜΟΙΡΑΣΤΕ
15:41

SENTRAGOAL NETWORKS

Απεργία στον εκδοτικό όμιλο «Πήγασος»

15:31

SENTRAGOAL NETWORKS

Εργαζόμενοι στον «Πήγασο»: Να κρατηθούν στη ζωή οι ιστορικές εφημερίδες του ομίλου

17:59

SENTRAGOAL NETWORKS

Απεργία στον Πήγασο μέχρι το πρωί της Τετάρτης

17:57

Superleague - ΠΑΟΚ

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γλύκο [vids]

17:52

Basket League Stoiximan.gr - ΑΕΚ

Στην εθνική Βοσνίας, Μιλόσεβιτς και Άτιτς

17:51

Superleague - ΠΑΟΚ

Τα μηνύματα του Ενρίκε στον ΠΑΟΚ [pics]

17:46

Αλλες Ειδήσεις

Αυτοί διεκδικούν το Μουντομπάσκετ του 2023

17:43

Άλλες Ειδήσεις

Επαναληπτική Γ.Σ. στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

17:37

Superleague - Παναθηναϊκός

Ουζουνίδης για Αλαφούζο, παίκτες, μπάτζετ, μεταγραφές, κόσμο, μπάσκετ και... Ομπράντοβιτς

17:25

Ποδόσφαιρο

Για φραστική επίθεση Αθανασιάδη σε Σαραβάκο μιλάει ο Παναθηναϊκός

17:21

Superleague - ΑΕΚ

Το μήνυμα του Αραούχο στους συμπαίκτες του

17:17

SENTRAGOAL NETWORKS

Διάσημοι που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους σε ταινίες πορνό [photos]

16:58

Αλλα πρωταθλήματα

Στον πάγκο της Ζενίτ ο Μαντσίνι

16:47

Superleague - ΠΑΟΚ

Συνεχίζει δανεικός στην Μπεϊτάρ ο Σαμπό

16:35

SENTRAGOAL NETWORKS

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»: Ανακαλύψτε τα ίχνη στο πρώτο τρέιλερ

16:09

Basket League Stoiximan.gr - Ολυμπιακός

Με Σπανούλη πάει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

15:52

Αγγλία

Αποκάλυψη Ραϊόλα: «Ο Ιμπραϊμοβιτς θέλει να συνεχίσει στην Γιουνάιτεντ»

15:51

Υγρός Στίβος

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός

15:38

Εθνικές ομάδες

Σπανού: «Να μην μας ξεγράφουν»

15:33

Χάντμπολ

Ο Γραμματικός στο «τιμόνι» της ΑΕΚ

15:32

Superleague - Παναθηναϊκός

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

14:37

SENTRAGOAL NETWORKS

Ξαφνικός χωρισμός για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

14:23

Αγγλία

Ρεκόρ μεταγραφής τερματοφύλακα με τον Εντερσον

13:57

Superleague - ΑΕΚ

Χιμένεθ για την παραμονή του: «Έχουμε συμφωνήσει, μένουν 1-2 πραγματάκια»

13:50

SENTRAGOAL NETWORKS

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Μητσοτάκη - Ηθελε να βγει μετά θάνατον

13:33

Αγγλία

Αγουέρο: «Παραμένω στη Μάντσεστερ Σίτι»

13:08

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η προσοχή σε Σκανδιναβία και Ν. Αμερική

13:00

Εθνικές ομάδες

Πέντε νέα πρόσωπα εν όψει Βοσνίας

12:51

Αλλα αθλήματα

To 7o Motor Festival παίρνει «φωτιά» πριν την αυριανή αυλαία (vds)

12:38

Champions League

Παρά... ένα 500 η Ρεάλ. Ποια είναι η μοναδική ομάδα που κράτησε το «μηδέν»

12:18

Ισπανία

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης

12:15

Αλλες Ειδήσεις

Η Ελλάδα στην 40η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πάντα στην κορυφή η Βραζιλία

12:00

Memories

Τζόνι Βαϊσμίλερ: 113 χρόνια από τη γέννηση του «θρυλικού» Ταρζάν [vds]

11:49

Nέα Μοντέλα

Νέο BMW Art Car: Το πρώτο ψηφιακό Art Car.

11:49

Champions League

Κεντίρα: «Κανένας σεβασμός από τους οπαδούς της Ρεάλ»

11:46

ΝΒΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Είναι δύσκολο να είσαι μαύρος στις ΗΠΑ»

11:39

Superleague - Παναθηναϊκός

Δίωξη στον Χουλτ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

11:34

Αλλες Ειδήσεις

Απεβίωσε ο ταμία της ΕΟΚ

11:17

SENTRAGOAL NETWORKS

Μεγάλες αλλαγές στο Survivor - Πώς θα γίνεται η αποχώρηση από εδώ και πέρα

11:17

Nέα Μοντέλα

Νέο Ford Focus RS Option Pack Edition. Πιο hard core?δε γίνεται!