COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow CHAMPIONS LEAGUE: ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ, «ΜΑΧΗ» ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ!

Champions League: Φαβορί η Μπενφίκα, «μάχη» στο Πριγκιπάτο!

Απόψε, ανοίγει η αυλαία της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, που φυσικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για στοιχηματισμό.

Απόψε, ανοίγει η αυλαία της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, που φυσικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για στοιχηματισμό.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
02 Αυγούστου 2022 - 13:40
02/08/2022 - 13:40
benfica.gpg.jpg

Η Μπενφίκα είναι το «βαρύ» όνομα της αποψινής βραδιάς, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας προέρχονται από αποτυχημένη σεζόν στον εγχώριο τομέα, δεν πανηγύρισαν κάποιον τίτλο, παρότι έριξαν μπόλικο χρήμα για να ενισχυθεί το ρόστερ. Μπορούν να καμαρώνουν για την πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως εκεί.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

Έγιναν ριζικές αλλαγές στο φετινό ρόστερ, αρχικά έφυγε ο κόουτς Ζόρζε Ζεσούς, ανέλαβε ο Ρότζερ Σμιντ, προερχόμενος από την PSV Αϊντχόφεν. Συνολικά, έφυγαν 15 παίκτες, ξεχωρίζει η πώληση του γκολτζή Ντάργουιν Νούνιες στη Λίβερπουλ έναντι 75.000.000€. Έκανε πιο προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις μεταγραφικά, δεσπόζει η απόκτηση του φορ Μούσα από την Μποαβίστα (κόστισε 5.000.000€). Βάσει ρεπορτάζ, ο Έλληνας γκολκίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στην πόρτα της… εξόδου, ωστόσο απόψε θα ξεκινήσει βασικός. Στα φιλικά είχε απολογισμό 5-0-0.

Με υπηρεσιακό κόουτς

Η Μίντιλαντ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ζευγαριού, ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει «μπελάδες» στο «Λουζ», δεν συγκρίνεται το ρόστερ της με αυτό των Πορτογάλων. Προέρχεται από αγχωτική πρόκριση στον 2ο προκριματικό, απέκλεισε την ΑΕΚ Λάρνακας στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (1-1, 1-1). Δύο μέρες αργότερα, η διοίκηση απομάκρυνε τον τεχνικό Μπο Χένρικσεν, λόγω διαφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε ποτέ. Έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα Δανίας, κερδίζοντας την Οντένσε με 5-1 εκτός, έχοντας τον υπηρεσιακό Χένρικ Γένσεν, ο οποίος θα βρίσκεται και απόψε στον πάγκο της.

Μπενφίκα - Μίντιλαντ Προγνωστικό

Με νέα πρόσωπα και απώλειες

Αμφίρροπη η αναμέτρηση Μονακό - PSV Αϊντχόφεν, αμφότερες θέλουν απεγνωσμένα να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μονεγάσκοι τερμάτισαν 3οι στο περσινό γαλλικό πρωτάθλημα, παρέμεινε ο Βέλγος κόουτς Φιλίπ Κλεμάν, ενώ στα φιλικά είχε απολογισμό 2-3-2. Πούλησε τον Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης για 80.000.000€, πήρε με 30.000.000€ τους Μιναμίνο (Ε, από Λίβερπουλ) και Εμπολό (ΜΕ, από Γκλάντμπαχ). Τραυματίας ο χρήσιμος Μποαντού (Ε), αμφίβολοι οι αξιόλογοι Ντιόπ (Μ), Μπαντιασίλε (Α). Έχει 5-3-2 απολογισμό απέναντι στις ολλανδικές ομάδες.

Γεμάτο το απουσιολόγιο

Η ολλανδική ομάδα προέρχεται από κατάκτηση του Σούπερ Καπ, κερδίζοντας τον Άγιαξ με 5-3 εκτός έδρας. Με το… δεξί ξεκίνησε η θητεία του κόουτς Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Μετράει πολλές απουσίες ενόψει Μονακό, Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι εξτρέμ Μαντουέκε, Φερτέσεν, ο επιθετικός Κάρλος Βινίσιους, ο στόπερ Μποσκαλί κι ο αριστερός μπακ Μάουρο Ζούνιορ. Κόπηκαν ως ανέτοιμοι ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Σάβιο και ο επίσης «φρέσκος» στόπερ Μπράνθγουεϊτ. Με τις γαλλικές ομάδες έχει απολογισμό 9-14-11.

Μονακό - PSV Αϊντχόφεν Προγνωστικό

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet