ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΕ ΤΗΝ «ΑΥΡΑ» ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ Η ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Με την «αύρα» του Σουάρες η Νασιονάλ

Η συμμετοχή του Ουρουγουανού σούπερ σταρ στον πρώτο προημιτελικό του Σουνταμερικάνα με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε είναι αμφίβολη, όμως, η παρουσία του αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την ομάδα του Μοντεβιδέο. 

Η συμμετοχή του Ουρουγουανού σούπερ σταρ στον πρώτο προημιτελικό του Σουνταμερικάνα με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε είναι αμφίβολη, όμως, η παρουσία του αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς για την ομάδα του Μοντεβιδέο. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
02 Αυγούστου 2022 - 20:30
02/08/2022 - 20:30
suarez.jpg

Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα η Νασιονάλ και προκρίθηκε με δύο νίκες (2-0, 1-2) επί της αργεντίνικης Ουνιόν Σάντα Φε, στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Όλα, πάντως, γύρω από την ομάδα του Μοντεβιδέο, κινούνται στους ρυθμούς του Λουίς Σουάρες. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς 1-Χ-2 O/U 2.5

Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

(3/8 - 01.15)

1.70

3.50

5.50

2.32

1.62

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ επέστρεψε την Κυριακή στην πατρίδα του και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή. Δεν είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί, καθώς η τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαϊου. Η παρουσία του, όμως και μόνο δίνει άλλο «αέρα» στη Νασιονάλ. 

Φουλ των αλλαγών και της άμυνας 

Δεν ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου  η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η μέχρι, τώρα, πορεία της, όμως, στο Σουνταμερικάνα είναι εξαιρετική. Με συγκλονιστικό τρόπο η πρόκριση της στην προημιτελική φάση, καθώς επετεύχθη στα πέναλτι επί της Ολίμπια Ασουνσιόν. Θα παραταχθεί με εφτά αλλαγές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τη Φλαμένγκο, από την οποία ηττήθηκε με 4-1. Αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, στην προσπάθεια της να πάρει αποτέλεσμα. 

Νασιονάλ - Ατλέτικο Γκ. προγνωστικό

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet