PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ: ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή των τριών αγωνιστικών, παίζει με κόσμο στην πρεμιέρα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξάλειψε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών στον «Δικέφαλο του Βορρά», λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξάλειψε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών στον «Δικέφαλο του Βορρά», λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Αυγούστου 2022 - 12:42
05/08/2022 - 12:42
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
paok_010123.jpg

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία έκανε δεκτή την έφεση για την ποινή τριών αγωνιστικών για τα όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του τόσο στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, όσο και στα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο και Άρη για την 2η και 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης 329/2022 της Πειθαρχικής Επιτροπής για πειθαρχικές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Εξαφανίζει την 329/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, κατά το μέρος που πλήττεται με την έφεση.

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, μετά τον αποκλεισμό τους στην Ευρώπη από τη Λέφσκι Σόφιας, οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργνανώσεις, με τη νόμιμη στοιχηματική, Stoiximan, να τους προσφέρει ως 4ο φαβορί με απόδοση 8.50 για τον τίτλο της Super League 2022/23, ενώ δίνονται στο 5.00 για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet