COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΤΖΑΚΑ: ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΤΗΜΕΝΗ» ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Τζάκα: Πιθανή ανάμειξη της αλβανικής μαφίας για τη «στημένη» κίτρινη κάρτα

Μετά από παρέμβαση της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA), υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις σχετικά με την «περίφημη» κάρτα του Ελβετού μέσου στο ματς με τη Λιντς στις 18/12/2021. Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά από παρέμβαση της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA), υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις σχετικά με την «περίφημη» κάρτα του Ελβετού μέσου στο ματς με τη Λιντς στις 18/12/2021. Διαβάστε αναλυτικά.

05/08/2022 - 16:58
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
Untitled-1.jpg

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την FA, όταν παρατήρησε να παίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά στο να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Γκρανίτ Τζάκα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Μάλιστα, η βραδιά κυλούσε ιδανικά για τους «κανονιέρηδες», αφού νικούσαν με 4-1 και αυτό δεν δικαιολογεί τον λόγο που δέχθηκε την ποινή, δηλαδή την καθυστέρηση να εκτελέσει ένα φάουλ της ομάδας του. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύο νέα στοιχεία που έφεραν στο φως οι έρευνες, αφορούν το γεγονός πως τεράστια ποσά στοιχηματίζονται σε κρυπτονομίσματα, με μεγάλο μέρος της παράνομης δραστηριότητας να λαμβάνει χώρα στην Αλβανία, ενώ η Υπηρεσία εξετάζει ως βασικό ύποπτο τον πρώην Σουηδο-Αλβανό επιθετικός Alban Jusufi.

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να είναι αυτός που έπαιξε τα περισσότερα χρήματα στην εν λόγω κάρτα, ενώ στο παρελθόν του είχε επιβληθεί 5ετής ποινή φυλάκισης, καθώς είχε κριθεί ένοχος πως δωροδόκησε τον Κυριάκο Σταματόπουλο (τερματοφύλακας της ΑΪΚ το 2017) να έχει κακή απόδοση σε ματς του Σουηδικού πρωταθλήματος. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ούτε από τον ποδοσφαιριστή ούτε από την ίδια την ομάδα, με την Άρσεναλ να έχει σε λίγες ώρες ντεμπούτο στη φετινή Premier League στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet