COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΣΤΙΣ «ΦΛΟΓΕΣ» ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΗΣ ΡΙΒΕΡ ΣΤΟ 2.02

Στις «φλόγες» το Μπουένος Άιρες με το «διπλό» της Ρίβερ στο 2.02

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της LPF στην Αργεντινή, όπου η Ιντεπεντιέντε στο ντεμπούτο του Φαλκιόνι υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ, που ψάχνει αντίδραση μετά τη «γκέλα» με τη Σαρμιέντο. 

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της LPF στην Αργεντινή, όπου η Ιντεπεντιέντε στο ντεμπούτο του Φαλκιόνι υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ, που ψάχνει αντίδραση μετά τη «γκέλα» με τη Σαρμιέντο. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
06 Αυγούστου 2022 - 18:42
06/08/2022 - 18:42
river-independiente.jpg

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και τη Ρίβερ Πλέιτ, που θα διεξαχθεί (7/8, 23.30) στο «Estadio Libertadores de América» μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 12η αγωνιστική της LPF στην Αργεντινή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να νικήσουν (3-0) την Κολόν Σάντα Φε, αλλά και το άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια, λόγω της πίεσης των οπαδών τους και της αποχώρησης στελεχών από το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του θα κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής Φαλκιόνι, που θα καθίσει για τρίτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε. Έχει να αντιμετωπίσει τις σημαντικές απουσίες των πολύτιμων Φερέιρα (Ε) και Μαρκόνε (Μ). Αντίθετα, επιστρέφει ο βασικός κίπερ Σόσα, δεν είναι, όμως, σίγουρο ότι θα πάρει τη θέση του Άλβαρες κάτω από την εστία. Δοκίμασε 4-4-2 αλλά και 5-3-2 ο έμπειρος τεχνικός. 

Η Ρίβερ Πλέιτ ψάχνει αντίδραση, μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα (1-2) της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Σαρμιέντο. Στις προπονήσεις ο Γκαγιάρδο παράταξε την ομάδα του, τόσο με 4-4-2, όσο και με 4-2-3-1. Σημαντική επιστροφή του ποιοτικού μεσοεπιθετικού Μπάρκο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Οι αποδόσεις του ντέρμπι

Το να καταφέρει να κερδίσει το ντέρμπι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε ο Φαλκiόνι, προσφέρεται σε απόδοση 3.65. Αντίθετα, η ισοπαλία «πληρώνει» 3.40 και η νίκη των «εκατομμυριούχων» 2.02. Σε ότι αφορά τα ειδικά στοιχήματα, ο Μπελτράν της Ρίβερ θεωρείται ο πιο πιθανός παίκτης για να σκοράρει, στο 2.82, ενώ 3.45 «πληρώνει» να πετύχει γκολ για τους γηπεδούχους ο Μπενέγκας

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet