PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΤΟ «ΕΧΕΙ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΕΝ ΧΑΧ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΝΤΕΝΤ, ΑΣΟΣ ΣΤΟ 1.70

Το «έχει» στο ντεμπούτο του Τεν Χαχ η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, άσος στο 1.70

Στη πρώτη παρουσία του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα απέναντι στην Μπράιτον.

 

Στη πρώτη παρουσία του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα απέναντι στην Μπράιτον.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
07 Αυγούστου 2022 - 11:26
07/08/2022 - 11:26
ten hag.jpg

Νέα αρχή με τον Τεν Χαχ στον πάγκο της θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρόβλημα με τον Ρονάλντο την ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, φαίνεται, όμως, ότι λύθηκε και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπολογίζεται, έστω και αν το προηγούμενο διάστημα δέχτηκε κριτική από τον προπονητή του. Απέκτησε, μεταξύ άλλων, τον Μαρτίνες (ΜΕ) από τον Άγιαξ και τον Έρικσεν (ΜΕ) από τη Μπρέντφορντ. Αρκετές  αποχωρήσεις, με πιο «χτυπητές» αυτές των Πογκμπά (Μ), Καβάνι (Ε) και Μάτιτς (Μ).

Με «προίκα» την πολύ καλή παρουσία της στη προηγούμενη διοργάνωση, όταν και τερμάτισε στην 9η θέση, ξεκινάει τη νέα η Μπράιτον. Παρέμεινε, φυσικά, στην τεχνική ηγεσία ο κόουτς Πότερ, ενώ είχε δυο απώλειες βασικών παικτών, καθώς παραχώθηκε στην Τσέλσι ο Κουκουρέγια (Α) και στην Τότεναμ ο Μπισούμα (Μ). Εντυπωσίασε στη νίκη της με 5-1 επί της Εσπανιόλ, στο πρόσφατο φιλικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον αποδόσεις

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, σε απόδοση 1.70. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.26, ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει η Μπράιτον «πληρώνει» 6.00!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να υπολογίζει τον Σο (Α), που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα αμφίβολος είναι ο Σάντσο (ΜΕ) και τραυματίας ο Μαρσιάλ (Ε). Ο γνωστός «απών» Μόντερ (Μ) είναι το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τη Μπράιτον.

Τι παίζουμε

Η αποχώρηση βασικών παικτών έχει αποδυναμώσει το ρόστερ της Μπράιτον. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να «εγκαινιάσει» με τρίποντο την νέα εποχή με τον Τεν Χαχ στον πάγκο της, είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1 1.70

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet