COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ, «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2.10

Μονομαχία στην Κολωνία, «παίζοντας» με τα γκολ στο 2.10

Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ, έχοντας προβλήματα της τελευταίας στιγμής και τη ψυχολογία στο… ναδίρ, υποδέχεται τη Σάλκε, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, βάση της κατάστασης των δυο ομάδων.  

Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ, έχοντας προβλήματα της τελευταίας στιγμής και τη ψυχολογία στο… ναδίρ, υποδέχεται τη Σάλκε, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, βάση της κατάστασης των δυο ομάδων.  

Γιάννης Σελαλμαζίδης
07 Αυγούστου 2022 - 12:52
07/08/2022 - 12:52
MODESTE.jpg

Να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού της από τη Ρέγκενσμπουργκ, ομάδα 2ης κατηγορίας, από τον θεσμό του Κυπέλλου, θέλει η Κολωνία. Ψάχνει αντίδραση στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μπάουμγκαρτ, που ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ θα πάρει μέρος και στα Play Off του Europa Conference League.

Έκανε «πάρτι» απέναντι στη Μπρέμερ, ομάδα 4ης κατηγορίας και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Σάλκε. Ενθουσιασμός στο στρατόπεδο των «βασιλικών μπλε», που επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία μετά από δυο χρόνια και ξεκινούν μια νέα προσπάθεια, με προπονητή τον Κράμερ.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κολωνία – Σάλκε αποδόσεις

Έχει το προβάδισμα για τη νίκη βάση αποδόσεων η Κολωνία, που «πληρώνει» 1.80. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.00, ενώ η επικράτηση των φιλοξενούμενων στο 4.20.

Σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών οι πολύτιμοι Ουτ (ΜΕ) και Χίμπερς (Α). Αμφίβολη για τη Σάλκε η συμμετοχή του ικανού φορ Τερόντε, λόγω ενοχλήσεων.

Τι παίζουμε

Η Κολωνία έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τη Σάλκε και την άσχημη ψυχολογία, μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Αντίθετα, με… φόρα έρχονται στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία οι φιλοξενούμενοι. Δεν αναμένεται να ξεφύγει το σκορ.

Προγνωστικό: Κολωνία – Σάλκε 2-3 G  2.10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet