COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ

Εθνική Ελλάδας: Δεν παίζουν Σλούκας και Παπαγιάννης στο φιλικό με Ισπανία

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σλούκας και Παπαγιάννης για τα δύο «κολλητά» φιλικά ματς με την Ισπανία. Ο κόουτς Ιτούδης «έκοψε» τους πέντε πρώτους παίκτες από την αποστολή για το Ευρωμπάσκετ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σλούκας και Παπαγιάννης για τα δύο «κολλητά» φιλικά ματς με την Ισπανία. Ο κόουτς Ιτούδης «έκοψε» τους πέντε πρώτους παίκτες από την αποστολή για το Ευρωμπάσκετ.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
08 Αυγούστου 2022 - 16:53
08/08/2022 - 16:53
sloukas-papagiannis.jpg

Δύο βασικά «χαρτιά» της Εθνικής Ελλάδας, ο Κώστας Σλούκας και ο Γιώργος Παπαγιάννης, δεν θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Ισπανία. Το πρώτο γίνεται αύριο στο ΟΑΚΑ (στις 19:00 - ΕΡΤ), στο οποίο θα απουσιάζει ο Σέρχιο Γιουλ από την πλευρά των Ισπανών (λόγω προσωπικού θέματος). Δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη θα διεξαχθεί η δεύτερη φιλική «μονομαχία», αυτήν τη φορά στη Μαδρίτη (11/8 - 20:30).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πέντε που «κόπηκαν» από την αποστολή

Ο Σλούκας συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα μετά το δεύτερο φιλικό με την Ισπανία. Από την άλλη, ο Παπαγιάννης κάνει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, έχοντας από κοντά το ιατρικό επιτελείο. Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε γνωστά τα πέντε πρώτα ονόματα που «κόπηκαν» από την αποστολή και είναι οι εξής: Άλεξ Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης, Όμηρος Νετζήπογλου, Λευτέρης Μαντζούκας και Γιώργος Τσαλμπούρης.

Δείτε παρακάτω, το σετ αποδόσεων του φιλικού Ελλάδας - Ισπανίας με τιμές της Stoiximan.

Αγώνας 1-2 O/U 154.5
Ελλάδα
Ισπανία
(9/8 - 19:00)
1.52
2.50
1.91
1.83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet