PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Η ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΙ Η «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» ΣΤΟ 1.42

Μπόκα Τζούνιορς: Η κίνηση ρελάνς και η «ευκαιρία» στο 1.42

Μετά την αρνητική απάντηση του Καβάνι, η ομάδα του Ρικέλμε απέκτησε τον πρώην κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρομέρο, ενώ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αγκροπεκουάριο.

Μετά την αρνητική απάντηση του Καβάνι, η ομάδα του Ρικέλμε απέκτησε τον πρώην κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρομέρο, ενώ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αγκροπεκουάριο.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
09 Αυγούστου 2022 - 17:14
09/08/2022 - 17:14
ROMERO.jpg

Οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται ότι πήραν «πατριωτικά» την απόρριψη της πρότασης τους από τον Έντινσον Καβάνι. Κινήθηκαν, τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών και προχώρησαν σε μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση στην Αργεντινή.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέκτησαν τον διεθνή τερματοφύλακα, Σέρχιο Ρομέρο, που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με τις Άλκμααρ, Μονακό, Σαμπντόρια, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η ιταλική Βενέτσια.

Ο Ρομέρο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση, η Μπόκα Τζούνιορς έχει στραμμένο το «μυαλό» της και στο Κύπελλο. Μια διοργάνωση που μόνο αδιάφορη δεν της είναι, καθώς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Με αυτά τα δεδομένα και με βάση την τεράστια διαφορά δυναμικότητας – καθώς θα αγωνιστεί με βασικούς – με την Αγκροπεκουάριο (ομάδα 2ης κατηγορίας), το 1.42 στη νίκη της θεωρείται υψηλό. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.45 και η επικράτηση των, τυπικά γηπεδούχων στο 8.25.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet