PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΕΡΝΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 1.45

Λειψία: Η επιστροφή του Βέρνερ και η πρώτη νίκη στο 1.45

Οι «ταύροι» απέκτησαν τον Γερμανό επιθετικό από την Τσέλσι, καταβάλλοντας 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στοχεύουν στο πρώτο τους «τρίποντο», στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής (13/8) με την Κολωνία.

Οι «ταύροι» απέκτησαν τον Γερμανό επιθετικό από την Τσέλσι, καταβάλλοντας 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στοχεύουν στο πρώτο τους «τρίποντο», στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής (13/8) με την Κολωνία.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
09 Αυγούστου 2022 - 20:41
09/08/2022 - 20:41
timo-werner.jpg

Η Λειψία ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, με την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Τσέλσι, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γερμανός επιθετικός, δεν υπολογιζόταν από τον συμπατριώτη του, Τόμας Τούχελ στην αγγλική ομάδα και επέστρεψε στους «ταύρους» μετά από δυο χρόνια.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές κράτησαν αρκετές μέρες και είχαν, τελικά, ευτυχή κατάληξη για την Λειψία. Ο Βέρνερ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ενώ η απόκτηση του ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η Λειψία, πάντως, δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) στην πρεμιέρα με τη Στουτγάρδη. Το να πετύχει, πάντως, την πρώτη της νίκη στο εντός έδρας ματς (13/8) με την Κολωνία θεωρείται πιθανό, καθώς προσφέρεται στο 1.45, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.50 και η επικράτηση των φιλοξενούμενων στο 7.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet