COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ... ΟΣΚΑΡ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ (VID)

Παράσταση για... όσκαρ στη Μαλαισία (vid)

Απίστευτο «θέατρο» από τον Σάντεϊ Αφολαμπί, που έπεσε στο έδαφος σαν να τον… χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Πικ με την Καλένταν για το πρωτάθλημα της Μαλαισίας.

Απίστευτο «θέατρο» από τον Σάντεϊ Αφολαμπί, που έπεσε στο έδαφος σαν να τον… χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Πικ με την Καλένταν για το πρωτάθλημα της Μαλαισίας.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
11 Αυγούστου 2022 - 17:59
11/08/2022 - 17:59
afolabi.jpg

Ακόμα και το «θέατρο» σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έχει και τα όρια του, όμως ο Σάντεϊ Αφολαμπί, της Πικ τα ξεπέρασε, σε μια παράσταση άνευ προηγουμένου. Συγκεκριμένα, την στιγμή που περνάει από δίπλα του ένας αντίπαλος, ακουμπώντας τον και σπρώχνοντας τον χωρίς δύναμη, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να «σφαδάζει» και να… χτυπιέται.  

Έκπληκτοι συμπαίκτες και αντίπαλοι κοιτούσαν την παράσταση του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του είχε το προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της Καλεντάν, μάλιστα, πήγαν από πάνω του και θέλησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Το βίντεο με το «θέατρο» του ποδοσφαιριστή από τη Μαλαισία έγινε viral, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που στα σχόλια τον συνέκριναν – σε ότι αφορά τις υποκριτικές του ικανότητες- με τον Πολ Πογμπά.

Απολαύστε το βίντεο με την παράσταση του Αφολάμπί:

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet