PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΡΑΣΦΟΡΝΤ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο στόχαστρο ο Ράσφορντ

Η γαλλική ομάδα, που είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ligue 1, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του ικανού επιθετικού.

Η γαλλική ομάδα, που είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ligue 1, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του ικανού επιθετικού.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
11 Αυγούστου 2022 - 21:54
11/08/2022 - 21:54
rasford.jpg

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πραγματοποιήσει μια ακόμα σημαντική μεταγραφή, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή. Η γαλλική ομάδα έχει ξεκινήσει επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ. Τον προορίζει, μάλιστα, για αντικαταστάτη του Ικάρντι, που δεν υπολογίζεται.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ικανότατος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» σε 303 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 93 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 57 ασίστ. Είναι «προϊόν» των ακαδημιών της αγγλικής ομάδας και δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση.

Αν τελικά, αποκτηθεί ο Ράσφορντ θα πλαισιώσει τους Μέσι και Νειμάρ στην επίθεση. Ακόμα και χωρίς τον 24χρονο επιθετικό, όμως, η Παρί Σεν Ζερμέν, που συνέτριψε με 5-0 στη πρεμιέρα της Ligue 1 την Κλερμόν, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο σε απόδοση 1.09, ενώ ακολουθεί η Λυών με 12.00 και η Μαρσέιγ με 17.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet