PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Άρης: Κέρδισε αλλά δεν τα κατάφερε

Η ομάδα του Μπούργος επικράτησε με 2-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβιβ στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν, κατάφερε, όμως, να ανατρέψει το σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα και δεν θα συνεχίσει στο Europa Conference League.

 

Η ομάδα του Μπούργος επικράτησε με 2-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβιβ στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν, κατάφερε, όμως, να ανατρέψει το σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα και δεν θα συνεχίσει στο Europa Conference League.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
12 Αυγούστου 2022 - 07:00
12/08/2022 - 07:00
grei.jpg

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Άρης στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τη συμπαράσταση των οπαδών του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως, η νίκη με 2-1, δεν στάθηκε αρκετή για να του δώσει την πρόκριση, καθώς είχε ηττηθεί με 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο ματς στο Ισραήλ.

Στο 24΄ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από φάουλ του Πάλμα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πέρετζ. Στο 60΄, όμως, η πίεση του Άρη «καρποφόρησε», έστω και από τα 11 μέτρα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι, ενώ στη φάση αυτή η Μακάμπι έμεινε και με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Γκλέιζερ.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχιζαν να πιέζουν για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, ο Ίβιτς πέρασε στο παιχνίδι τον Ζάχαβι, που στο 74΄ έκανε και πάλι τη ζημιά στον Άρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 81΄ ο Ντουκουρέ έβαλε και πάλι… φωτιά στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως, ο Άρης δεν κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει και τρίτο γκολ και να στείλει το ματς στην παράταση.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταμπό (68΄ Γκαρθία), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78′ Γκαρσία), Ιτούρμπε (68΄ Καμάτσο), Πάλμα, Γκρέι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Β. Ίβιτς): Πέρετζ, Μπίτον, Γεϊνί, Σάμποριτ, Ζεράλντες, Χόζες, Γκλέιζερ, Φαν Όβεριμ, Κανιχόβσκι, Κούβας (66΄ Γκολάσα), Γιοβάνοβιτς (66′ Ζάχαβι)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet