PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΟΠΑΔΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Αργεντινή: Οπαδοί έκαψαν τα αυτοκίνητα των παικτών της Αλντοσίβι

Απίστευτα επεισόδια μετά την νέα ήττα της ομάδας της Μαρ Ντελ Πλάτα από τη Γοδόι Κρους, με τους οπαδούς να βάζουν φωτιά και να καταστρέφουν τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών.

Απίστευτα επεισόδια μετά την νέα ήττα της ομάδας της Μαρ Ντελ Πλάτα από τη Γοδόι Κρους, με τους οπαδούς να βάζουν φωτιά και να καταστρέφουν τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
12 Αυγούστου 2022 - 17:34
12/08/2022 - 17:34
autos-aldosivi.jpg

Οι ποδοσφαιριστές της Αλντοσίβι δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι η τρίτη σερί ήττα τους, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από τη Γοδόι Κρους, θα τους στοιχίσει τόσο ακριβά. Η ομάδα του Σομόσα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό.  

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς της. Ενώ η αποστολή βρισκόταν στη Μεντόσα, για την αναμέτρηση με την Γοδόι Κρούς, ομάδα οπαδών επιτέθηκαν στο μέρος όπου είχαν αφήσει οι ποδοσφαιριστές τα αυτοκίνητα τους, έξω από το προπονητικό κέντρο και τα έκαψαν. Ειδοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής, που κατάφεραν να σβήσουν τις φωτιές.

Η Αλντοσίβι μπορεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό, το παιχνίδι, όμως, που «κλέβει» την παράσταση στην 13η αγωνιστική της LPF στην Αργεντινή, είναι το ντέρμπι του Μπουένος Άιρες, με τη Ρασίνγκ Κλούμπ να υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 2.40, η ισοπαλία «πληρώνει» 3.15, ενώ η επικράτηση της ομάδας του Ιμπάρα 3.10.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet