COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «ΠΟΚΕΡ» ΜΕ ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ

Μπαρτσελόνα: «Πόκερ» με Μπουσκέτς

Ο αρχηγός των Καταλανών δέχεται να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του, προκειμένου να δηλωθούν και οι νέες μεταγραφές στην ισπανική ομοσπονδία, όμως, ζητάει παράλληλα επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο.

 

Ο αρχηγός των Καταλανών δέχεται να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του, προκειμένου να δηλωθούν και οι νέες μεταγραφές στην ισπανική ομοσπονδία, όμως, ζητάει παράλληλα επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
12 Αυγούστου 2022 - 18:12
12/08/2022 - 18:12
Busquets.gif

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να «μαστίζουν» τη Μπαρτσελόνα, που ψάχνει να βρει λύσεις, ενώ στο προσκήνιο είναι και οι διαπραγματεύσεις με τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Οι διοικούντες των Καταλανών έκαναν πρόταση μείωσης των ετήσιων αποδοχών του, στον αρχηγό της ομάδας τους. Με τον τρόπο αυτό του ζήτησαν να συμβάλει στη προσπάθεια που κάνουν για να δηλώσουν τις νέες μεταγραφές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και να αποκτήσουν δικαίωμα υπογραφής.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έμπειρος μέσος φαίνεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως, στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, ο εκπρόσωπος του έθεσε έναν όρο. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε παράλληλα με την μείωση των αποδοχών του, να γίνει και επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.

 Η Μπαρτσελόνα, πάντως, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, ενώ υποδέχεται (13/8) τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και η νίκη της «πληρώνει» 1.24. Αντίθετα, την ισοπαλία τη βρίσκουμε στο 6.40 και την επικράτηση των φιλοξενούμενων στο 11.25.

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet