COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Ο ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάταγμα στον τρίτο οσφυϊκό σπόνδυλο στο χθεσινό (11/8) παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάταγμα στον τρίτο οσφυϊκό σπόνδυλο στο χθεσινό (11/8) παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
12 Αυγούστου 2022 - 20:06
12/08/2022 - 20:06
Sekenfeld.jpg

Ενός κακού, μύρια έπονται. Στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ήρθε να προστεθεί και ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη κάταγμα στον τρίτο οσφυϊκό σπόνδυλο, μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο χθεσινό (11/8) ματς με τη Σλάβια Πράγας, στη φάση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα για τον Γιοβάνοβιτς, που θα χάσει τον ποδοσφαιριστή του για έναν μήνα, περίπου. Ο Σέκενφελντ δεν υπολογίζεται για τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, με Ιωνικό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 Ακόμα και χωρίς τον Ολλανδό στόπερ στη σύνθεση του, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί στο εντός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό, καθώς η νίκη του προσφέρεται στο 1.36. Αντίθετα, η ισοπαλία «πληρώνει» 4.35 και η επικράτηση των φιλοξενούμενων 11.50.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα  

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet