PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΣΚΛΗΡΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΗΣ ΛΙΝΤΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Σκληρό «μάθημα» της Λιντς στην Τσέλσι

Η ομάδα του Τούχελ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην εξαιρετική Λιντς.

Η ομάδα του Τούχελ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην εξαιρετική Λιντς.

Γιάννης Σελαλμαζίδης
21 Αυγούστου 2022 - 18:57
21/08/2022 - 18:57
tuxel.jpg

Οι παίκτες της Τσέλσι προφανώς και πίστεψαν ότι θα κερδίσουν χωρίς προσπάθεια στην έδρα της Λιντς, όμως, το «πλήρωσαν» ακριβά. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και τους «τιμώρησαν», επικρατώντας με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Premier League. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίντς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 32΄, όταν ο Άαρονσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μεντί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Τσέλσι, ήρθε στο 37΄ ο Ροντρίγκο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χάρισον. Ο τελευταίος ήταν αυτός που στο 68΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. 

Αποδόσεις στο Τσέλσι - Λέστερ

Η Τσέλσι θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στο εντός έδρας παιχνίδι (27/8) με τη Λέστερ για την 4η αγωνιστική, ενώ είναι το μεγάλο φαβορί σε απόδοση 1.37. Η ισοπαλία «πληρώνει» 4.70 και η επικράτηση των φιλοξενούμενων 9.25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet