PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΧΕΛ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥ «ΚΑΥΓΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕ Η FA

Θεωρεί τον Τούχελ υποκινητή του «καυγά» με τον Κόντε η FA

Η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι η συμπεριφορά του Γερμανού προπονητή της Τσέλσι ήταν αυτή που προκάλεσε την ένταση με τον τεχνικό της Τότεναμ. 

Η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι η συμπεριφορά του Γερμανού προπονητή της Τσέλσι ήταν αυτή που προκάλεσε την ένταση με τον τεχνικό της Τότεναμ. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
24 Αυγούστου 2022 - 19:19
24/08/2022 - 19:19
tuchel-conte.jpg

Το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ, είχε σημαδευτεί και από την «κοκορομαχία» ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε, μετά τη χειραψία τους. Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι η αρμόδια επιτροπή της FA, τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Γερμανό τεχνικό των «μπλε» - η οποία, πάντως, θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μετά την έφεση-, ενώ μόνο με χρηματικό πρόστιμο τον Ιταλό προπονητή της Τότεναμ. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή της ομοσπονδίας έδωσε στη δημοσιότητα το σκεπτικό της για τη συγκεκριμένη απόφαση, ξεκαθαρίζοντας, ότι θεωρεί τον Τούχελ υποκινητή του «καυγά» που έγινε, καθώς κράτησε παρατεταμένα το χέρι του Ιταλού τεχνικού, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα. «Θεωρήσαμε ότι ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το συγκεκριμένο περιστατικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση της επιτροπής της FA. 

Ειδικά Premier League

Οι προπονητές τους μπορεί να τιμωρήθηκαν, οι δυο ομάδες, όμως, συνεχίζουν τη δική τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα, ενώ είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των φαβορί για την κατάκτηση του. Συγκεκριμένα, η Τότεναμ «πληρώνει» 14.00 για να τερματίσει στην πρώτη θέση, ενώ η Τσέλσι 25.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet