COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΓΙΑΞ: ΝΕΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ

Άγιαξ: Νέο «όχι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άντονι

Η ολλανδική ομάδα φέρεται να απέρριψε, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ από τους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. 

Η ολλανδική ομάδα φέρεται να απέρριψε, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ από τους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
26 Αυγούστου 2022 - 22:08
26/08/2022 - 22:08
antoni.jpg

Αποτυχημένη ήταν και η δεύτερη προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άντονι. Η διοίκηση του Άγιαξ απέρριψε, σύμφωνα με δημοσιεύματα και τη νέα πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Αυτό, μάλιστα, που έχουν αφήσει να εννοηθεί οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας, είναι ότι μόνο με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, θα συναινέσουν στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντονι αποτελεί διακαή στόχο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο προπονητής της τον θεωρεί ως ιδανική λύση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Οι Ολλανδοί, πάντως, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αν δεν ικανοποιηθούν στο έπακρο οι οικονομικές απαιτήσεις τους. 

Αποδόσεις στο Ουτρέχτη - Άγιαξ 

Ο Άγιαξ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται για να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη του, στο εκτός έδρας παιχνίδι (28/8) με την Ουτρέχτη. Το να τα καταφέρει «πληρώνει» 1.45, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.90 και η επικράτηση των γηπεδούχων στο 6.30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet