ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN: EUROLEAGUE ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ*! (7/10)

bwin: EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (7/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Οκτωβρίου 2022 - 11:23
07/10/2022 - 11:23
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-prosfora-7-10-22.png

Τη δική του πρεμιέρα θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στη EuroLeague. Από την έδρα της Μπαρτσελόνα ξεκινούν την προσπάθεια τους οι νταμπλούχοι.

bwin – Ειδικά παικτών και αγορές για κάθε πόντο στη EuroLeague!

Το «ταξίδι» ξεκινά από τη Βαρκελώνη

Μετά την απολύτως πετυχημένη περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός ξεκινά τη φετινή του πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι», έφυγαν από την πρωτεύουσα της Καταλονίας με το… διπλό στις αποσκευές τους, το ημερολόγιο έγραφε 8 Δεκεμβρίου 2020. Τότε ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Palau Blaugrana» με το επιβλητικό 88-96! Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος με ranking 23 και μοιράζοντας 10 ασίστ, είχε κομβικό ρόλο στην επιτυχία αυτή.

 

Όλα για την εξάδα

Από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο και από τη EuroLeague στη LaLiga. Πιο βόρεια από τη Βαρκελώνη, στην Παμπλόνα, η Οσασούνα υποδέχεται τη Βαλένθια, σε ματς για την 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι καταγράφουν εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν, όντας στην 6η θέση με 13 βαθμούς. Η ομάδα από τη Ναβάρρα, προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης! Αποτέλεσμα που σίγουρα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Αρασάτε, που… πληγώθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χετάφε με 2-0.

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στη La Liga!

Η Βαλένθια παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της και θέλει να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι «νυχτερίδες» στα πέντε τελευταία, ηττήθηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Mestalla», εκεί όπου μετά διέλυσαν 5-1 τη Χετάφε. Επιτυχία που «έδωσε» τη θέση της στην ήττα από τη Βαγιεκάνο. Η Βαλένθια επανήλθε στις επιτυχίες με το 3-0 επί της Θέλτα, μπροστά στο κοινό της, ενώ ολοκλήρωσε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων με το 2-2 στη Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet