PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET: BUILD A BET* ΣΤΗΝ BUNDESLIGA! (7/10)

Sportingbet: Build A Bet* στην Bundesliga! (7/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Οκτωβρίου 2022 - 12:55
07/10/2022 - 12:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbrt-prosfora-7-10-22.png

Μία αναμέτρηση από την Bundesliga και μία από τη La Liga κεντρίζουν απόψε το ενδιαφέρον. Στις 21:30, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης στην «PreZero Arena» και μισή ώρα αργότερα, η Οσασούνα φιλοξενεί την Βαλένθια στο «El Sadar».

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Σε τρομερή φόρμα

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο Σίνσχαϊμ, όπου η Χόφενχαϊμ αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga. Αμφότερες, διαγράφουν εξαιρετική πορεία από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες βρίσκονται στην 5η θέση, μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή. Η «PreZero Arena» είναι το… φρούριο τους, καθώς παραμένουν αήττητοι εντός έδρας και αυτό θα επιδιώξουν απέναντι στους «Die Werderaner».

Sportingbet - Σε υποδεχόμαστε με Super Προσφορά* και μοναδικά έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη, η ομάδα του Όλε Βέρνερ, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες φιγουράρει στην 8η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Η εκπληκτική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με νίκη 5-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική έχει ανεβάσει την ψυχολογία στους «νησιώτες», οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα. Η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι πάντως με την Χόφενχαϊμ, καθώς στα τελευταία έντεκα ματς έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Στα πέντε πανηγύρισε τη νίκη και τα άλλα πέντε ήρθαν ισόπαλα.

Sportingbet – Ειδικά για κάθε φάση στους αγώνες στη La Liga!

Έδρα και «φόρμα»

Στην Παμπλόνα ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της La Liga, όπου η Οσασούνα υποδέχεται την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι είναι η μόνη ομάδα, μέχρι στιγμής, που έχει κόψει βαθμούς στην πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης. Το 1-1 στο «Santiago Bernabeu» έδειξε ότι η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρασάτε δεν είναι αμελητέα ποσότητα στο πρωτάθλημα. Έχοντας την έδρα της, ωστόσο, ως… ορμητήριο θα επιδιώξει την κατάκτηση του «τρίποντου». Στον αντίποδα, η Βαλένθια δείχνει ότι ψάχνεται ακόμα να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Οι «νυχτερίδες» του Τζενάρο Γκατούσο με τρεις νίκες και μία ισοπαλία βρίσκονται στην 9η θέση και απόψε θέλουν να επαναλάβουν ότι και πέρσι στο «El Sadar», όπου επικράτησαν με 4-1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet