COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAYOFFS ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (14/05)

Novibet: H τελευταία αγωνιστική των Playoffs με ενισχυμένες αποδόσεις (14/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Μαΐου 2023 - 08:30
14/05/2023 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Derbies Promo_ 14.05 Press.jpg

Ρίχνει αυλαία το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League την Κυριακή το βράδυ (20:00). 

Η ΑΕΚ, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, βρίσκεται στο +3 από τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό απέναντι στον Βόλο για να αναδειχθεί για 13η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια. 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται κοσμοσυρροή και οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα στην τελευταία τους παράσταση υπόσχονται σκορ και θέαμα για να δοθεί το έναυσμα για την φιέστα τίτλου. Ο Βόλος δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούσε μαζί με τον Άρη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος νίκησε στη Ριζούπολη (1-0) την «Ένωση». 

ΑΕΚ – Βόλος
1: 1.07 | Χ: 12.00 | 2: 34.00

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να πάρει τον τίτλο. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που νικήσει τον Άρη και παράλληλα η ΑΕΚ ηττηθεί από τον Βόλο. Στο «τριφύλλι» τα τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη οδήγησαν στη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, άπαντες φιλοδοξούν να κλείσουν με «χαμόγελα» μια σεζόν που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρωταγωνίστησε. 

Ο Άρης δεν έχει κανένα βαθμολογικό άγχος, αφού έχει εξασφαλίσει την 5η θέση που οδηγεί στο Conference League. Ωστόσο, οι παίκτες του Τόλη Τερζή για λόγους γοήτρου θα κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μετά τις τρεις φετινές ήττες από τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός – Άρης
1: 1.36 | Χ: 4.65 | 2: 10.25

Στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα κονταροχτυπηθούν για την 3η θέση της βαθμολογίας που θα χαρίσει ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόνο νίκη και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να ζεστάνουν τον κόσμο τους και ενόψει του τελικού Κυπέλλου Novibet.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) στο Φάληρο, παίζει για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια σεζόν που δεν κύλησε όπως επιθυμούσαν θέλουν να εξασφαλίσουν τον μίνιμουμ στόχο. Οι Πειραιώτες στα playoffs συμπλήρωσαν 3 ματς αήττητοι (2 νίκες, 1 ισοπαλία) και στις τέσσερις τελευταίες τους επισκέψεις στην Τούμπα μετράνε τρεις ισοπαλίες και μια νίκη. 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
1: 2.50 | Χ: 3.25 | 2: 2.95

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet