Ο Πανθρακικός, είναι η πρώτη ομάδα (γιατί κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και τουλάχιστον δύο), που δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League.

Η οικονομική δυσπραγία και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, οδήγησαν τους διοικούντες ν΄αποστείλουν στην διοργανώτρια αρχή έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ενημερώνουν ότι αποχωρούν από το πρωτάθλημα.

Καλύτερες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Οι παίκτες του Πανθρακικού, ενημερώθηκαν πως είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα που θα επιλέξουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχο «σκηνικό» παρατηρήθηκε πρόπερσι με Πιερικό και Πανηλειακό, αλλά και πέρυσι με Ολυμπιακό Βόλου κι Εργοτέλη.

bet365 bonus

Ο Πανθρακικός στους 12 αγώνες του πρωταθλήματος που έδωσε είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες.

H ομάδα της Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League 2016-17. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και διογκώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, συνθέτουν πλέον, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μία μη αναστρέψιμη κατάσταση,

Κορυφαίες Στοιχηματικές:

σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως το ευρύτερο περιβάλλον της φετινής Football League είναι το χειρότερο δυνατό, με μηδενικά έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Η απόφασή μας λαμβάνεται σήμερα κι όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει, με σεβασμό προς τους αθλητές και τους προπονητές, που έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην πορεία αυτών των χρόνων, δηλώνοντας πως από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο και υπερβάλλαμε εαυτούς.

Αναλαμβάνουμε το βάρος των υποχρεώσεών μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Πανθρακικός, ξεκινώντας από το μηδέν και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσει να αναγεννηθεί».

Σημείωση: Είναι Παλιό Άρθρο