ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΤΕΛΙΚΟΣ EUROVISION ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Τελικός Eurovision και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με σούπερ προσφορές!

22 Μαΐου 2021 - 10:48
Το Pamestoixima.gr είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ με τις αποδόσεις που ήθελες. Το σημερινό πρόγραμμα είναι πλούσιο, με τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga και τα play offs ανόδου της Championshop να προσφέρουν μία πραγματική πανδαισία θεάματος! Επιπλέον, ο τελικός της Eurovision μαγνητίζει το ενδιαφέρον των μη ποδοσφαιρόφιλων με τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου! Ο 79ος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και αναμετρώνται τώρα για το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει 28 Κύπελλα στην τροπαιοθήκη, με τον ΠΑΟΚ να αριθμεί 7. Ποια εκ των δυο θα χαμογελάσει απόψε; Ο μεγάλος τελικός παίζει στο Pamestoixima.gr με Money Back στο Var, ενισχυμένες αποδόσεις σε σκορ πολλαπλής επιλογής και 300+ στοιχηματικές αγορές όπως:
  • Νικητής κόρνερ
  • Αν θα σημειωθεί δοκάρι
  • Αν θα καταλογιστεί πέναλτι
Μέθοδος κατάκτησης: αν θα συμβεί στην κανονική διάρκεια, την παράταση ή στη διαδικασία των πέναλτι Το σημερινό μενού περιλαμβάνει και Eurovision. Ο μεγάλος τελικός διεξάγεται απόψε με Ελλάδα και Κύπρο να δίνουν βροντερό παρών μετά τις προκρίσεις των ημιτελικών μεσοβδόμαδα. Το Pamestoixima.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τον σπουδαίο διαγωνισμό τραγουδιού πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting για ακόμα μεγαλύτερη στοιχηματική δράση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet