PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΤΕΝΙΣ breadcrumbs arrow ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΑΝΓΚ

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε με ανατροπή από τη Γουάνγκ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κινέζα τενίστρια, για τον δεύτερο γύρο του US Open και ηττήθηκε με 2-1 σετ, καθώς κέρδισε το πρώτο αλλά έχασε τα δυο επόμενα. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κινέζα τενίστρια, για τον δεύτερο γύρο του US Open και ηττήθηκε με 2-1 σετ, καθώς κέρδισε το πρώτο αλλά έχασε τα δυο επόμενα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Αυγούστου 2022 - 21:35
31/08/2022 - 21:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sakari.jpg

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στη Χίγιου Γουάνγκ, ηττήθηκε με 2-1 σετ, για τον δεύτερο γύρο του US Open και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο σετ με 6-3. Το δεύτερο break που έκανε στο όγδοο γκέιμ αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του σετ, καθώς η αντίπαλος της δεν κατάφερε να αντιδράσει. 

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη… Η Κινέζα τενίστρια βελτίωσε την απόδοση της, ελαχιστοποίησε τα λάθη της και έβαλε δύσκολα στη Σάκκαρη, η οποία δεν κατάφερε να ξεκινήσει με κεκτημένη ταχύτητα στο δεύτερο σετ. Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5, όμως, δέχτηκε και τρίτο break και τελικά ηττήθηκε με 7-5. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 2-1. Η Γουάνγκ, όμως, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στο 12ο γκέιμ έκανε νέο break, κερδίζοντας και το τρίτο σετ με 7-5 και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet