ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΕΤΙΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

ΜΠΕΤΙΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 04:24

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BETSSON

SentraGoal Logo

Η Μπέτις «καίγεται» για τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τετράδα, τη στιγμή που η Οσασούνα έχει εν πολλοίς εξασφαλίσει την παραμονή. Η μέτρια εικόνα των γηπεδούχων το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει τον «άσο» σε σημείο που να αξίζει το ρίσκο η επιλογή του - 1.96

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΤΙΣ

Έμεινε στο μηδέν εκτός έδρας με τη Θέλτα (0-0) κι εξακολουθεί να ψάχνει τον καλό της εαυτό. Η Μπέτις δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και μετά από 8 νίκες σε εννέα ματς, έχει μόλις 2/8 (η μία στο εκτός με την Άιντραχτ που δεν είχε αξία). Παράλληλα, είδε την 4η θέση να απομακρύνεται στους τέσσερις βαθμούς. Τιμωρημένοι οι Πετσέλα (Α) και Φεκίρ (ΜΕ), χτύπησαν οι πολύτιμοι Κανάλες (Μ) και Ιγκλεσίας (Μ). Στα θετικά, εξέτισε ο Ρουιμπάλ (ΜΕ) και ξεπέρασαν τραυματισμούς οι Σίλβα (Τ), Μορένο (Α), Γκουρδάδο (Μ) και Τέγιο (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σίλβα – Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ρουίς, Μορένο – Καρβάλιο, Χοακίν, Ροντρίγκεθ – Ρουιμπάλ, Χοσέ, Χουάνμι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για την Οσασούνα, που επικράτησε της ουραγού Λεβάντε (3-1). Προηγήθηκε με τον Άβιλα (44') και είχε καθαρίσει το ματς μέχρι το δεύτερο μισό της επανάληψης με τους Μπούντιμιρ (57') και Μπράσανατς (64'). Ανέβηκε στη 10η θέση με 38 βαθμούς και δεν σκέφτεται τα σενάρια υποβιβασμού. Εξέτισε ο Ουνάι Γκαρθία (Α), παραμένουν εκτός οι τραυματίες Αρέσο (Α) και Μπάρχα (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ερέρα – Βιδάλ, Χ. Κρουθ, Νταβίντ Γκαρθία, Μ. Σάντσεθ – Μονκαγιόλα, Τορό, Μπράσανατς – Άβιλα, Μπούντιμιρ, Ρούμπεν Γκαρθία.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet