PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022: ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μεταγραφές Καλοκαίρι 2022: Πιέζει για Σπόρτινγκ ο Ρονάλντο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταγραφική περίοδος, με αρκετούς «αστέρες» να ψάχνουν τη νέα τους ποδοσφαιρική «στέγη». Ένας από αυτούς είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταγραφική περίοδος, με αρκετούς «αστέρες» να ψάχνουν τη νέα τους ποδοσφαιρική «στέγη». Ένας από αυτούς είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

29/07/2022 - 11:25
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
Untitled-1.jpg

Το πρόσωπο των ημερών αναμφίβολα παραμένει ο Πορτογάλος σταρ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πιέσεις του Ρονάλντο προς τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», ώστε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Μάντσεστερ.

Παρακάτω προσφέρονται οι κορυφαίες επιλογές από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο Επόμενη Ομάδα 2022/23

Κρίσιμες θεωρούνται οι τελευταίες ώρες για το μέλλον του 37χρονου, μετά τη συνάντησή του με τον Έρικ Τεν Χαχ και του ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ, από την οποία δεν βγήκε τελικά «λευκός καπνός».

Υπενθυμίζεται πως, ο εκκεντρικός άσος δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ενώ την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με κλαμπ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του. 

Προς το παρόν, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε έρχεται ως δεύτερο φαβορί στο 6.00. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως, οι οπαδοί των Μαδριλένων εμφανίζονται αντίθετοι με την απόκτηση του CR7, οργανώνοντας μάλιστα διαδικτυακές καμπάνιες εναντίον του, στις οποίες απειλούν να κόψουν ακόμη και τη συνδρομή τους στην ομάδα, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Τις τελευταίες ώρες πάντως δημοσίευμα της «Athletic» αναφέρει πως ο Κριστιάνο έχει στα χέρια του πρόταση από την «ομάδα της καρδιάς» του Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την οποία και κατέθεσε στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Ο επαναπατρισμός λοιπόν στον πορτογαλικό σύλλογο, που θα αποτελούσε και μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία, έχει φτάσει να πληρώνει στο 13.00. Πάμε να δούμε αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί. 

Ομάδα Απόδοση
Μάντσεστερ Γ. 1.20
Ατλέτικο Μαδρίτης 6.00
Μπάγερν 8.00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 13.00
Τσέλσι 15.00
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φρένκι ντε Γιονγκ Επόμενη ομάδα 2022/23

«Ή φεύγεις με μεταγραφή ή δέχεσαι συμβόλαιο με τα μισά χρήματα» είναι η φράση που λέγεται να μετέφερε στον Ολλανδό άσο ο Τσάβι, καθώς το σίριαλ με τον Ντε Γιονγκ καλά κρατεί. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε στον 25χρονο μέσο πως τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά για καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά την λήξη της μεταξύ τους συζήτησης.

Η ομάδα που «καραδοκεί» στη γωνία είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ, τον οποίο γνωρίζει άριστα από την θητεία τους στον Άγιαξ και θα τον ήθελε στο νέο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων». Να θυμίσουμε πως ο Ντε Γιονγκ μετακόμισε στη Βαρκελώνη το 2019 έναντι 86 εκατομμυρίων ευρώ και με την Μπαρτσελόνα έχει καταγράψει 13 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.  

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Μπαρτσελόνα είναι το πρώτο φαβορί με τη Γιουνάιτεντ να ακολουθεί και την Τσέλσι να κλείνει την πρώτη τριάδα.

Ομάδα Απόδοση
Mπαρτσελόνα 1.60
Μάν. Γιουνάιτεντ 2.25
Τσέλσι 6.00
Μπάγερν Μονάχου 25.00
Παρί Σεν Ζερμέν 25.00

 

Τι παίζουμε

Προγνωστικό: Επόμενη Ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο ➡ Ατλέτικο Μαδρίτης 3.50

*Η πρόταση δόθηκε στις 22/7

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet