COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΝΑΛΙ: ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΙΛ

Παναθηναϊκός Κανάλι: Εδώ θα δείτε το φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ

Σε αυτή τη συχνότητα θα παρακολουθήσετε το δεύτερο «τεστ» των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σε αυτή τη συχνότητα θα παρακολουθήσετε το δεύτερο «τεστ» των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Ιουλίου 2022 - 11:18
14/07/2022 - 11:18
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
5642426-e1657517397968-1.jpg

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ απόψε στις 19:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1. Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Γουότφορντ. Επί αυστριακού εδάφους γίνεται και αυτή η αναμέτρηση, εκεί όπου διεξάγεται και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ενημερωτικά, στις 17/7 το σύνολο του Γιοβάνοβιτς θα δώσει το τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία και μάλιστα το πιο δυνατό, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εδώ θα δείτε όλες τις μεταδόσεις της ημέρας.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, στην κλήρωση στις 18 Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στις 11/08. Μέχρι τότε, το «τριφύλλι» στοχεύει να είναι όσο το δυνατόν έτοιμο, κάνοντας και τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Έως τώρα, έχει αποκτήσεις τους Μάγκνουσον (ελεύθερος, ήταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τσέριν (από Νυρεμβέργη), Γκάνεα (ελεύθερος, ήταν στον Άρη) και Λοντίγκιν (ελεύθερος, ήταν στον ΠΑΣ).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet