ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Έλληνας φόργουορντ αποχωρεί από το «τριφύλλι». Η Παρτιζάν ο πιθανότερος προορισμός του διεθνή άσου.

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Έλληνας φόργουορντ αποχωρεί από το «τριφύλλι». Η Παρτιζάν ο πιθανότερος προορισμός του διεθνή άσου.

19/07/2022 - 14:52
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
21.jpg

Ο 28χρονος δεν θα αγωνίζεται στον «Εξάστερο» από τη νέα σεζόν, μετά το διαζύγιο που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (15/7). Ο Παπαπέτρου αποχωρεί με τρία πρωταθλήματα στις βαλίτσες και δύο Κύπελλα Ελλάδος, ενώ φέτος η στατιστική υπηρεσία της Ευρωλίγκας κατέγραψε για αυτόν 12 πόντους και 3.2 ριμπάουντ παίζοντας 29.1 λεπτά ανά ματς. 

O Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ για την προσφορά του στην ομάδα και έκλεισε το αποχαιρετιστήριο ποστ με τη φράση «Εις το επανιδείν».    

Να αναφέρουμε πως έντονο είναι το ενδιαφέρον της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Παπαπέτρου, με τον Σέρβο τεχνικό να θέλει να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του μετά τις προσθήκες των Νάναλι και Έξουμ. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet