ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EUROBASKET 2022 breadcrumbs arrow ΜΕ ΓΚΑΛΙΝΑΡΙ Η ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΧΑΚΕΤ, ΜΠΕΛΙΝΕΛΙ

Με Γκαλινάρι η προεπιλογή της Ιταλίας - Εκτός οι Χάκετ, Μπελινέλι

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» δημοσιοποίησε την προεπιλογή του ρόστερ για τα προκριματικά του Mundobasket και τα τελικά του Eurobasket. Δυνατή αποστολή, αλλά με ηχηρές απουσίες.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» δημοσιοποίησε την προεπιλογή του ρόστερ για τα προκριματικά του Mundobasket και τα τελικά του Eurobasket. Δυνατή αποστολή, αλλά με ηχηρές απουσίες.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Ιουλίου 2022 - 18:00
15/07/2022 - 18:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
gallinari_belinelli_getty.jpg

Η Ιταλία έκανε γνωστή την προεπιλογή του ρόστερ της για τα παιχνίδια των προκριματικών του Mundobasket 2023, αλλά και το επερχόμενο Eurobasket 2022. Απαρτίζεται από 17 παίκτες, φυσικά και ξεχωρίζει η παρουσία του Ντανίλο Γκαλινάρι των Μπόστον Σέλτικς. Επίσης, αναμένεται να διακριθούν οι Σιμόνε Φοντέκιο, Λουίτζι Ντατόμε, Αμεντέο Ντέλα Βάλε και Ακίλε Πολονάρα.

Δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά και στους απόντες Μάρκο Μπελινέλι και Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις και διακρίσεις είτε σε Ευρώπη είτε σε Αμερική, ωστόσο ο κόουτς Τζανμάρκο Ποτσέκο τους άφησε εκτός αποστολής. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται σε... προχωρημένη ηλικία.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια με τη Γαλλία και ύστερα θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Αμβούργου μαζί με τη Σερβία, τη Γερμανία και την Τσεχία. Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος (με Ουκρανία στις 24/08 και Γεωργία στις 27/08).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε εδώ όλη την αποστολή της Ιταλίας, η οποία προσφέρεται 6ο φαβορί (μαζί με τη Λιθουανία) για την κατάκτηση του Eurobasket, βάσει της Stoiximan. Έχουμε και λέμε: Γκαλινάρι, Φοντέκιο, Ντατόμε, Ντέλα Βάλε, Πολονάρα, Σπίσου, Μάνιον, Μπιιλίγκα, Τονούτ, Μέλι, Τεσιτόρι, Ρίτσι, Σπανιόλο, Μπαλντάσο, Προτσίντα, Παγιόλα, Πετρουτσέλι.

Νικητής Eurobasket 2022
Σερβία 3.85 Ελλάδα 5.65
Σλοβενία 6.00 Γαλλία 6.15
Ισπανία 11.00 Ιταλία 15.00
Λιθουανία 15.00 Γερμανία 25.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet