PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ «OPAP ARENA»

ΑΕΚ: Φαντασμαγορικά εγκαίνια σε κλίμα συγκίνησης στην «Opap Arena»

Σε μια εντυπωσιακή και έντονα συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, η ΑΕΚ «έκοψε την κορδέλα» του νεόκτιστου γηπέδου της.

Σε μια εντυπωσιακή και έντονα συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, η ΑΕΚ «έκοψε την κορδέλα» του νεόκτιστου γηπέδου της.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Οκτωβρίου 2022 - 13:03
01/10/2022 - 13:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
3616938-768x480.jpg

Λάμψη, συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις περιλάμβανε η χθεσινοβραδινή τελετή των εγκαινίων της «Opap Arena». Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ επέστρεψε σπίτι της, με 32.00 κόσμου να γιορτάζουν την ιστορική στιγμή στο νεόκτιστο γήπεδο.

ΑΕΚ Εγκαίνια

Η τρομερή γιορτή περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα που διήρκεσε τρεις ώρες με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Ναταλία Δραγούμη και Αντώνη Αντωνίου. Φυσικά, κεντρικό πρόσωπο της τελετής ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στα φαντασμαγορικά εγκαίνια έλαβε χώρα ακόμη ο αγιασμός του γηπέδου από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ, ένας εντυπωσιακός πυρρίχιος στη σέντρα του αγωνιστικού χώρου, καθώς και η προβολή ενός έντονα συναισθηματικά φορτισμένου βίντεο αφιερωμένου σε μεγάλους Ενωσίτες που δεν βρίσκονται πια εν ζωή.

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν βέβαια η παρουσία των 23 ιστορικών παλαίμαχων που αγωνίστηκαν με τον «Δικέφαλο» στο στήθος όσο η ομάδα έπαιζε στο «Νίκος Γκούμας». Μάλιστα, ο Κώστας Νεστορίδης και ο Ντέμης Νικολαΐδης έγιναν αποδέκτες μεγάλων επευφημιών από το κοινό.

ΑΕΚ: Ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena» το 2024

Aξίζει να σημειωθεί πως, στα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η ΑΕΚ ενδέχεται να φιλοξενήσει στη νέα της έδρα τον τελικό του Conference League του 2024. Συγκεκριμένα, τους προηγούμενους μήνες, η διοίκηση της Ένωσης από κοινού με την ΕΠΟ, κατέθεσαν έναν πλήρη φάκελο με όλες τις προδιαγραφές, την αναλυτική περιγραφή και τις δυνατότητες του νέου γηπέδου, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια διαδικτυακή επιθεώρησή του από την UEFA. 

Στο στοιχηματικό κομμάτι, σχετικά με τις εγχώριες διοργανώσεις, η ΑΕΚ «παίζει» ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (6.50) και του Κυπέλλου (5.00). Διαβάστε εδώ, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα τελευταία εισιτήρια το ματς με τον Ιωνικό την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet