COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ: ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Πτώση Αποδόσεων: Πέφτει χρήμα και αποδόσεις στην Ασία

Μια ντουζίνα από σημαντικές αλλαγές αποδόσεων στα ευρωπαϊκά ματς, έχουμε έως τώρα στην ασιατική αγορά. Δείτε τις σημαντικότερες.

Μια ντουζίνα από σημαντικές αλλαγές αποδόσεων στα ευρωπαϊκά ματς, έχουμε έως τώρα στην ασιατική αγορά. Δείτε τις σημαντικότερες.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Αυγούστου 2022 - 13:32
04/08/2022 - 13:32
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
slavia.jpg

Ο άσος της Σλάβια Πράγας κόντρα στον Παναθηναϊκό πιέζεται από νωρίς το πρωί στην Ασία και έχει φτάσει μέχρι το 1.67.  Σημαντικές αλλαγές επίσης έχουμε για Λίλεστρομ, Κραιόβα και Χάιντουκ. Δείτε παρακάτω τις σημαντικότερες αλλαγές αποδόσεων.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK Λάρνακας – Παρτίζαν: Υποχώρηση του Under

Σταδιακή υποχώρηση του Under στην αναμέτρηση της Λάρνακας. Στο 1.88 η πρώτη του τιμή, το οποίο έχει μαζευτεί στο 1.78. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές τα βασικά σημεία του νικητή αγώνα.

Κουόπιο – Γιουνγκ Μπόρις: Βλέπουν γκολ

Στις 31 Ιουλίου το βασικό Line στα γκολ του αγώνα Κουόπιο – Γιουνγκ Μπόις ήταν στο 2.5. Αλλαγή είχαμε ωστόσο από σήμερα το πρωί με το Line να αλλάζει στο 2.75 και να φτάνει και το 3.00, σε αποδόσεις αποδόσεις μάλιστα φαβορί έναντι του Over.

Μάλμε – Ντουντελάνζ: Ανεβαίνει το line των τερμάτων

Η Μάλμε είναι το απόλυτο φαβορί βάσει αποδόσεων κόντρα στην Ντουντελάνζ και μπορεί ο άσος να παραμένει σταθερά χαμηλά, δεν συμβαίνει το ίδιο στις αποδοσεις του Over. Το αρχικό Line 2.75 , ανέβηκε στο 3.00 , με την απόδοση μάλιστα από το 2.01 να πέφτει στο 1.83

Φενέρ – Σλοβάτσκο: Άσος και γκολ

 Μικρή υποχώρηση είχαμε στον άσο του 1.40 να φτάνει μέχρι και το 1.32 (1.34 οι πρώτες αποδόσεις το πρωί), αλλά μεγαλύτερες διακυμάνσεις έχουμε στα γκολ με το αρχικό Line 2.5 να ανεβαίνει στο 2.75 και την απόδοση στη συγκεκριμένη γραμμή να σταθεροποιείται σε απόδοση 1.86.

Σπάρτακ Τρνάβας – Ρακοφ: Πέφτουν διπλό και Under

 Με τον τίτλο του φαβορί η Ράκοφ κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβας. Στο 2.03 η αρχική τιμή του διπλού , το οποίο έπεσε σήμερα κοντά στο 1.92.  Λίγα γκολ δείχνει και η τάση της αγοράς με το αρχικό Line του 2.25 να πέφτει στο 2.00.

Λίλεστρομ – Αντβέρπ: Μεγάλο μάζεμα του άσου

Στο 2.96 συναντήσαμε την πρώτη τιμή του άσου της Λίλεστρομ στην ασιατική αγορά. Σταδιακά είχαμε ωστόσο υποχώρηση, με την μεγαλύτερη να σημειώνεται από σήμερα το πρωί , με τον άσο να φτάνει πλέον στο 2.53.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Σεντ Πάτρικς

Ένα από τα μεγάλα φαβορί ή τουλάχιστον στηρίγματα της ημέρας δείχνει να είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στο 1.50 ο άσος στην αρχική του τιμή, με τις πιέσεις των πονταρισμάτων να φέρνουν την απόδοση στο 1.32.

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός: Ο άσος στο προσκήνιο

Εμπιστοσύνη στον άσο της Σλάβια δείχνουν οι κινήσεις της ασιατικής αγοράς. Στο 1.77 η αρχική τιμώ, η οποία έφτασε το 1.80 την Τετάρτη, αλλά υποχωρεί σταδιακά και πλέον είναι στο 1.67. Αξίζει να σημειωθεί πως είχαμε αλλαγή Line και στα γκολ με το αρχικό 2.5 να βρίσκεται πλέον στο 2.00.

Ζόρια – Κραιόβα: Βουτιά του διπλού

Στο 2.52 άνοιξε το διπλό της Κράιοβα κόντρα στη Ζόρια στην αγορά της Ασίας. Η πρώτη διόρθωση ήταν άμεση με το διπλό να υποχωρεί στο 2.28, και να φτάνει σήμερα το πρωί στο 2.05. Σημείωση πως το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερη έδρα.

Βαντούζ – Κόνιασπορ: Περισσότερος σεβασμός στην έδρα. Το αρχικό 5.90 στον άσο της Βαντούζ, αποδείχτηκε μάλλον λανθασμένη τιμή και για αυτό βλέπουμε το μάζεμα των γηπεδούχων σιγά σιγά. Στο 5.20 χθες και στο 4.20 σήμερα (ενώ το πρωί έφτασε μέχρι και το 4.00).

Ζρνίσκι – Τομπόλ: Το βλέπουν να «σβήνει»

Χαμηλά το αρχικό Line των γκολ και συγκεκριμένα στο 2.25 με την απόδοση μάλιστα να υποχωρεί από το 1.93 στο 1.78.

Χάιντουκ – Βιτόρια  Γκιμαράες: Χάιντουκ και ξερό ψωμί

Οι Κροάτες απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη των παικτών στην ασιατική αγορά και στη νίκη τους συναντάμε μια από τις μεγαλύτερες πτώσης. Στο 2.47 άνοιξε ο άσος, μαζεύτηκε γρήγορα στο 2.28 για να πέσει σήμερα μέσα στη μέρα στο 1.96. Μέση τιμή αυτή τη στιγμή το 2.05.

Τι παίζουμε

Οι πτώσεις των αποδόσεων από μόνες τους δεν λένε πολλά. Σε πολλά παιχνίδια γίνονται διορθώσεις, ωστόσο παρατηρούμε και μια γενικότερη τάση των παικτών. Ας δούμε όμως τι έχει αξία να κρατήσουμε από τα παραπάνω βάσει και των αποδόσεων στην ελληνική εταιρία Stoiximan.

Κουόπιο – Γιουνγκ Μπόις - Over 2.5 1.62

Φενέρ – Σλοβάτσκο - 1 & Over 1.5 1.62

Λίλεστρομ – Αντβέρπ - 1 (+0.25) 1.70

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet