PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow PREMIER LEAGUE: «ΠΟΔΑΡΙΚΟ» ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Premier League: «Ποδαρικό» με Άρσεναλ στο ντέρμπι

Το κορυφαίο πρωτάθλημα για πολλούς κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ με ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Ενημερωθείτε για το τι θα συμβεί στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα για πολλούς κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ με ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Ενημερωθείτε για το τι θα συμβεί στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
05 Αυγούστου 2022 - 08:00
05/08/2022 - 08:00
51d5f095-d8c3-440c-ad67-b0dd109485f0_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από το 2ο σερί πρωτάθλημα, το 4ο τα 5 τελευταία χρόνια και το 8ο στην ιστορία της. Είναι ξεκάθαρα μία σταθερή υπέρ-δύναμη εντός συνόρων, καταφέρνοντας να φτιάξει τη δική της δυναστεία (με μοναδική εξαίρεση το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ το 2020). Παρουσιάζεται πάλι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «ρεντς» να είναι ξανά το αντίπαλο δέος της.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περσινή πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να χαρακτηριστεί περιπετειώδης. Βρισκόταν στην κορυφή στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, αλλά δέχτηκε έντονο «μαρκάρισμα» από τη Λίβερπουλ μέχρι το φινάλε, εξασφαλίζοντας εν τέλει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική με την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγούσε να κάνει το 4/4 σε τίτλους πέρσι, ωστόσο συμβιβάστηκε με τους μικρότερους εγχώριους. Κατέκτησε το FA και το EFL Cup απέναντι στην Τσέλσι, όμως απέτυχε να κερδίσει το τρόπαιο του Champions League, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.

Οι ομάδες του Λονδίνου περιορίστηκαν στη μετριότητα την περασμένη σεζόν, έχασαν πρόωρα τη μάχη με τον τίτλο, με τις Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ να σχηματίζουν την πρώτη 5άδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε 6η, αποτελώντας μια... σκέτη απογοήτευση. Φέτος, ελπίζει να περάσει καλύτερες μέρες  με τον Έρικ Τεν Χαχ στο «τιμόνι» της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν οι μοναδικοί από τις 17 ομάδες της περσινής Premier League (δεν υπολογίζονται οι Μπέρνλι, Γουότφορντ και Νόριτς που υποβιβάστηκαν) και τις τρεις που ανέβηκαν από την Τσάμπιονσιπ, που άλλαξε προπονητή!

Η Τσέλσι, στην πρώτη σεζόν του νέου ιδιοκτήτη Τοντ Μπόελι, καλείται να παρουσιάσει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο θα χρειαστεί να βάλει πέρα με τις Τότεναμ και Άρσεναλ, οι οποίες ενισχύθηκαν σημαντικά μεταγραφικά. Η πάμπλουτη Νιούκαστλ στοχεύει να πρωταγωνιστήσει για τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ οι Φούλαμ, Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ Φόρεστ, που προβιβάστηκαν από την Championship, αναμένεται να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ ανοίγει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, απόψε στις 22:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Δείτε παρακάτω, τα βασικά σετ αποδόσεων του αγώνα (με 0% γκανιότα*) από τη Stoiximan και το λινκ για το προγνωστικό.

Αγώνας 1-Χ-2 O/U 2.5
Κρίσταλ Πάλας
Άρσεναλ
(5/8 - 22:00)
4.75
3.96
1.86
1.98
1.85

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ Προγνωστικό

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet