ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΩΣ ΤΟ 2025

ΑΕΚ: Ανανέωσε με Αθανασιάδη έως το 2025

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Γιώργο Αθανασιάδη, για άλλα τρία χρόνια.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Γιώργο Αθανασιάδη, για άλλα τρία χρόνια.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
08 Αυγούστου 2022 - 17:28
08/08/2022 - 17:28
5296390.jpg

Ο 29χρονος γκολκίπερ προέρχεται από έξοχη σεζόν, στην οποία πρωταγωνίστησε με τα χρώματα της Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή ήταν η σημαντικότερη αφορμή, προκειμένου η Ένωση να του προσφέρει επέκταση του συμβολαίου του, καθώς και ότι έβγαλε όλη την προετοιμασία με την ομάδα, φέτος.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έως το 2025, κατέγραψε 35 συμμετοχές με τη Σέριφ πέρσι, κατακτώντας το «νταμπλ» στη Μολδαβία, ενώ 22 φορές κράτησε το μηδέν στην εστία του! Φέτος, θα δώσει μάχη με τον Στάνκοβιτς για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Ακόμη, τίποτα δεν είναι σίγουρο για το Νο1 της 11άδας, ο τεχνικός Αλμέιδα φαίνεται διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες και στους δύο.

Δείτε παρακάτω, την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου με τον Γιώργο Αθανασιάδη, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου του 1993. Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 που εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ, είχε ήδη συμπληρώσει 100 συμμετοχές στην Α' Εθνική, με τη φανέλα του Πανθρακικού και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ με την ομάδα της Αρκαδίας είχε ήδη αγωνιστεί και στο Europa League.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021, πραγματοποίησε 21 επίσημες συμμετοχές με την ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε δανεικός στην FC Sheriff Tiraspol, με την οποία είχε 35 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 13 συμμετοχές στο Champions League ( 8 στα προκριματικά και 5 στη φάση των ομίλων).

Ξεχώρισε η εμφάνιση του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 28/9/21, όταν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ιστορικών διαστάσεων νίκη της Σέριφ με 1-2. Επέστρεψε στην ΑΕΚ με το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Το προηγούμενο του συμβόλαιο έληγε τον Ιούνιο του 2023. Ο γκολκίπερ της ομάδας μας, ήταν και στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ, στις τελευταίες κλήσεις για τα ματς του Nations League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, μίλησε στο aekfc.gr για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Τώρα όλες μας οι δυνάμεις και η σκέψη στο στόχο του πρωταθλήματος».

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet