PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΣΕΡΒΙΑ: Ο ΠΕΣΙΤΣ «ΕΚΟΨΕ» ΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ!

Σερβία: Ο Πέσιτς «έκοψε» τον Τεόντοσιτς από το Ευρωμπάσκετ!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ και τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, μετά από απόφαση του κόουτς Πέσιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ και τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, μετά από απόφαση του κόουτς Πέσιτς.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
08 Αυγούστου 2022 - 17:54
08/08/2022 - 17:54
milos.png

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, «έκοψε» από την προεπιλογή του ρόστερ τον Μίλος Τεόντοσιτς, προκαλώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη, μέχρι στιγμής. Πολλά τα ερωτηματικά για αυτήν την κίνηση, διότι ο άσος της Βίρτους Μπολόνια δεν έπασχε από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ έχει αποδείξει και παλαιότερα ότι στηρίζει το εθνικό συγκρότημα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, μετρώντας 15 χρόνια παρουσίας.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 35χρονος γκαρντ «κόβεται» για πρώτη φορά από την προεπιλογή της Σερβίας, ενώ έλειψε από τα Ευρωμπάσκετ του 2013 και 2017, καθώς και από το Μουντομπάσκετ του 2019, λόγω τραυματισμών. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Τεόντοσιτς δεν θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα και την Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξέχωρα από τον αποκλεισμό του στο Ευρωμπάσκετ.

Παρόλα αυτά, η Σερβία παραμένει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Eurobasket 2022, έχοντα απόδοση 4.30 από τη Stoiximan. Από κοντά ακολουθεί η Ελλάδα με τιμή 5.00, ενώ στη συνέχεια έρχονται η Γαλλία με 5.35 και η Σλοβενία με 5.40. Οι υπόλοιπες ξεπερνούν το 10.00.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet