PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΛΑΒΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Σημαντικά προβλήματα για Σλάβια ενόψει ρεβάνς με Παναθηναϊκό

Ο Έβερτον τραυματίστηκε σοβαρά στο πρωτάθλημα Τσεχίας και δεν θα βοηθήσει τη Σλάβια στον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν ακόμη δύο αμφίβολοι παίκτες για τους Τσέχους.

Ο Έβερτον τραυματίστηκε σοβαρά στο πρωτάθλημα Τσεχίας και δεν θα βοηθήσει τη Σλάβια στον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν ακόμη δύο αμφίβολοι παίκτες για τους Τσέχους.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
08 Αυγούστου 2022 - 18:58
08/08/2022 - 18:58
slavia.jpg

Η Σλάβια Πράγας θα παραταχθεί χωρίς τον εξτρέμ Έβερτον στον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 4 έως 6 εβδομάδες. Είναι τεράστιο πλήγμα για την τσέχικη ομάδα, καθώς ο Έβερτον θεωρείται η καλύτερη φετινή της μεταγραφή, τον οποίον απέκτησε από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ έναντι 800.000 ευρώ. Ο 25χρονος πρόλαβε να παίξει 5 ματς με τη νέα του ομάδα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν και δύο αμφίβολοι

Υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες που πρέπει να λύσει η Σλάβια ενόψει της ρεβάνς, μετρώντας δύο αμφίβολους. Ξεκινάμε με τον επιθετικό Σορ, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο «κανόνι» της ομάδας, απουσιάζει καιρό από την αγωνιστική δράση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Επίσης, ο Ουσόρ (πέτυχε το 2ο γκολ με τον Παναθηναϊκό) χτύπησε άσχημα στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος (με τη Ζλιν, όπως και ο Έβερτον) και η παρουσία του στη Λεωφόρο είναι στο «50-50».

Όπως και να' χει, ο Παναθηναϊκός έχει να ανέβει ένα «βουνό» στη ρεβάνς με τη Σλάβια, καθώς πρέπει να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά τουλάχιστον για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς. Με τα δύο διαφορά θα στείλει το ματς στην παράταση. Ο κόσμος των «πράσινων» αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», στοχεύοντας να δώσουν την απαραίτητη ώθηση προς τους παίκτες της ομάδας, ώστε να πετύχουν την ανατροπή. Δείτε παρακάτω, το βασικό σετ αποδόσεων του αγώνα:

Αγώνας 1-Χ-2 O/U 2/5
Παναθηναϊκός
Σλάβια Πράγας
(11/8 - 20:30)
2.47
3.15
2.85
2.32
1.62
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet