COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΑΛΕ, ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΤ

Ντόρτμουντ: Πλήγμα με Αλέ, ποντάρει στην εμπειρία του Μοντέστ

Οι Βεστφαλοί κάλυψαν το κενό του Σεμπαστιάν Αλέ με την προσθήκη του Αντονί Μοντέστ, ο οποίος θεωρείται δεινός σκόρερ στα γερμανικά γήπεδα.

Οι Βεστφαλοί κάλυψαν το κενό του Σεμπαστιάν Αλέ με την προσθήκη του Αντονί Μοντέστ, ο οποίος θεωρείται δεινός σκόρερ στα γερμανικά γήπεδα.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
08 Αυγούστου 2022 - 22:57
08/08/2022 - 22:57
modest.png

Ο Σεμπαστιάν Αλέ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αναρρώνει από εγχείρηση, θα μείνει καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Η Ντόρτμουντ δεν έμεινε με «σταυρωμένα τα χέρια», κινήθηκε στην αγορά για να καλύψει το κενό του και το βρήκε στο πρόσωπο του Αντονί Μοντέστ. Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός άφησε την Κολωνία για να ενταχθεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, έχοντας ως «όπλο» την εμπειρία και τη συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Πέρσι, σημείωσε 20 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα. Υπέγραψε για ένα χρόνο με τους Βεστφαλούς.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μοντέστ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή (12/8) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ. Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Λεβερκούζεν με 1-0 εντός έδρας. Προσφέρεται δεύτερο φαβορί για τον τίτλο με 11.00 απόδοση. Θα είναι τεράστια επιτυχία να κλέψει τη «σαλατιέρα» από την Μπάγερν Μονάχου.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet