COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΕΡΟ

Μπόκα Τζούνιορς: Λύνει το πρόβλημα με την απόκτηση του Ρομέρο

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Ρομέρο επέστρεψε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Μπόκα, ύστερα από μακρά πορεία στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Ρομέρο επέστρεψε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Μπόκα, ύστερα από μακρά πορεία στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
09 Αυγούστου 2022 - 13:30
09/08/2022 - 13:30
f90bf53089.jpg

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, Σέρχιο Ρομέρο, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπόκα Τζούνιορς. Με αυτήν την κίνηση, οι «χεϊνέσες» ενισχύουν αρκετά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, η οποία αποτελούσε την «αχίλλειο πτέρνα» τους στο τρέχον πρωτάθλημα. Ειδικότερα, διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην Α’ Αργεντινής, έχοντας δεχτεί 20 γκολ σε 12 αγωνιστικές!

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 35χρονος γκολκίπερ που είναι γεμάτος με εμπειρίες από την παρουσία του στα γήπεδα της Ευρώπης, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ύστερα από 15 χρόνια. Με την Μπόκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Ρομέρο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ρασίνγκ Κλουμπ, από την οποία αποχώρησε το 2007, προκειμένου να δοκιμάσει της δυνάμεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρώτα πήγε στην Άλκμααρ και έπειτα ακολούθησαν οι Σαμπντόρια, Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βενέτσια. Συνολικά, κατέγραψε 279 συμμετοχές, κρατώντας το μηδέν σε 122 ματς. Με την εθνική Αργεντινής κάθισε κάτω από τα δοκάρια της 96 φορές (2009-2018).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet