ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ ΣΙΛΒΑ!

Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» με Μπερνάρντο Σίλβα!

Όπως όλα δείχνουν, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, ταράζοντας τα... νερά στo μεταγραφικό «παζάρι».

Όπως όλα δείχνουν, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, ταράζοντας τα... νερά στo μεταγραφικό «παζάρι».

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
09 Αυγούστου 2022 - 16:51
09/08/2022 - 16:51
silva.jpg

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά σε μία ακόμη δυνατή προσθήκη, καθώς βάσει δημοσιευμάτων, ο Μπερνάρντο Σίλβα αναμένεται να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα». Φαίνεται να βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ της Μπάρτσα και της Μάντσεστερ Σίτι για τον διεθνή Πορτογάλο μέσο, ο οποίος συμπεριλαμβανόταν στη μεταγραφική λίστα του Τσάβι για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας των Καταλανών. Μέχρι στιγμής, έχει πάρει τους Ραφίνια (45 εκ. από Λιντς), Κουντέ (50 εκ. από Σεβίλλη), Λεβαντόβσκι (45 εκ. από Μπάγερν), Κεσιέ (ελεύθερος από Μίλαν) και Κρίστενσεν (ελεύθερος από Τσέλσι). Η Μπαρτσελόνα προσφέρεται δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος με τιμή στο 2.30 από τη Stoiximan.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την Καταλονία, γύρω στα 50 με 55 εκατ. ευρώ αναμένεται να φτάσει το κόστος της μεταγραφής. Πρόκειται για σπουδαία κίνηση από πλευράς Μπαρτσελόνα, η οποία στοχεύει σε διακρίσεις μετά την περσινή κακή σεζόν. Ταυτόχρονα, γίνονται μειώσεις μισθών στον σύλλογο, έχοντας τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος δέχτηκε γερό «ψαλίδι» στις απολαβές του. Επίσης, πουλήθηκε τα Μπαρτσελόνα Studios.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet