COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

Παναθηναϊκός: Άγγιξε το «θαύμα» αλλά αποκλείστηκε

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κυριάρχησε κόντρα στη Σλάβια Πράγας στην κατάμεστη Λεωφόρο, αναδείχτηκε, όμως, ισόπαλη με 1-1, έχοντας και πάλι παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κυριάρχησε κόντρα στη Σλάβια Πράγας στην κατάμεστη Λεωφόρο, αναδείχτηκε, όμως, ισόπαλη με 1-1, έχοντας και πάλι παράπονα από τη διαιτησία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2022 - 07:00
12/08/2022 - 07:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sporar.jpg

Αδίκησε τον εαυτό του και αδικήθηκε από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σλάβια Πράγας στην κατάμεστη Λεωφόρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε υπερπροσπάθεια, τα έδωσε όλα, δεν κατάφερε, όμως, να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και στο 2΄ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το δοκάρι του Σπόραρ. Στο 43΄ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε «τράβηγμα» του Σένκεφελντ μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως, ο Μπάνκς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αδικώντας την ελληνική ομάδα.

 Στο 58΄ ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ και έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο με το πρώτο του προσωπικό γκολ. Μετά το 78ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς τα έπαιξε όλα για όλα, αλλάζοντας το σύστημα από 4-3-3 σε 4-4-2, ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν βρήκε το δεύτερο γκολ. Αντίθετα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τον Τζουρέτσκα.

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55΄ Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77΄ Καμπετσής), Πέρεθ, Τσέριν, Βαγιαννίδης (77΄ Ιωαννίδης), Σπόραρ, Αϊτόρ (88΄ Καρλίτος)

Σλάβια Πράγας (Γ. Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα (82΄ Μάζοπουστ), Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, Τραορέ (61΄ Σεβτσίκ), Τιεχί, Χόλες, Σραντς, Λινγκρ (62΄ Ούσορ), Ολαγίνκα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet