PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ

Ολυμπιακός: Στα πλέι οφ από τα 11 μέτρα

Σε ματς - θρίλερ στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ 1-1) τη Σλόβαν και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε ματς - θρίλερ στην Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ 1-1) τη Σλόβαν και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2022 - 07:00
12/08/2022 - 07:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olimbiakos.jpg

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά από ένα ματς – θρίλερ στη Μπρατισλάβα κατάφερε να κερδίσει με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ 1-1) την Σλόβαν και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί, όπου τον περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και αν δεν καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της κυπριακής ομάδας, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 54΄ με εκπληκτικό γκολ του Ζίνκερναγκελ, ενώ ο Μασούρας είχε δοκάρι και ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάπονιτς ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Οι γηπεδούχοι, πάντως, στο 97΄ έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής Άμπενα.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε (1-2) και στην παράταση και συγκεκριμένα στο  102΄ με τον Ακιμπού Καμαρά, όμως, η Σλόβαν είχε και πάλι «απάντηση» και ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Γκριν. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμος και κέρδισε με 4-3, με τον Βαστλίκ να «νικάει» τον Τσακβεντάτζε και τον Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Β. Βάις): Χόβαν, Κασία, Αμπένα, Ντε Μάρκο (69′ Αγκαμπό), Πάουσεκ (90+1′ Μεντμέντεφ), Κανκάβα (90+1′ Γκάβριτς), Κούτσκα, Ζμρχαλ (85′ Ραμίρεζ), Τσακβεντάτζε, Μπαρσεγιάν (69′ Σαπόνιτς), Γκριν.

Ολυμπιακός (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Πίπα, Μπα (85′ Μπουχαλάκης), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς (80′ Μανωλάς), Ζινκερνάγκελ (68′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (60′ Τικίνιο,/ 90′ Κανέ,/109′ Βαλμπουενά).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet