ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Απόλλων Λεμεσού - Ομόνοια: Για τον πρώτο τίτλο στην Κύπρο

Ο Πρωταθλητής Κύπρου Απόλλων Λεμεσού «μονομαχεί» με την Κυπελλούχο Ομόνοια (20:30) στο Super Cup, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Κύπρο.

Ο Πρωταθλητής Κύπρου Απόλλων Λεμεσού «μονομαχεί» με την Κυπελλούχο Ομόνοια (20:30) στο Super Cup, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Κύπρο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2022 - 11:00
12/08/2022 - 11:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
221249_205916.jpg

Για έβδομη φορά στην ιστορία τους ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Απόλλων Λεμεσού τίθεται αντιμέτωπος με την Ομόνοια στο Στάδιο «ΑΕΚ Αρένα» στη Λάρνακα.

Απόλλων Λεμεσού - Ομόνοια Προγνωστικό

Από τη μια πλευρά, ο Πρωταθλητής Κύπρου, προέρχεται από τον αποκλεισμό του στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας πλέον ως στόχο μια καλύτερη παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα βρει στον δρόμο του στα πλέι οφ της διοργάνωσης τον Ολυμπιακό (18/8).

Μάλιστα, η απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς, όπου γνώρισε τη συντριβή με 4-0, οδήγησε στην απομάκρυνση του τεχνικού της Τσόρνιγκερ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ Λάρνακας, Νταβίντ Καταλά. Στην αποψινή αναμέτρηση ωστόσο θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του βοηθού του Γερμανού, Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο επιθετικός Ντιγκινί, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στη ρεβάνς με τη Μακάμπι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη πλευρά, η πρώτη σε κατακτήσεις στον θεσμό, Ομόνοια θα διεκδικήσει απόψε τον 18ο τίτλο της, σε ένα πρώτο δυνατό τεστ ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού της με τη Γάνδη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, το σύνολο του Λένον δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο ο ίδιος ο Ιρλανδός προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας, καθώς είχε αποβληθεί στον τελικό Κυπέλλου.

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan, ο άσος δίνεται στο 2.27, το «Χ» στο 3.25 και το διπλό στο 3.30. Eπιπλέον, το να σηκώσει το τρόπαιο ο Απόλλων προσφέρεται ως φαβορί στο 1.70, ενώ η Ομόνοια φιγουράρει στο 2.18.

Ματς 1 - Χ- 2 O/U 2.5


Απόλλων Λεμεσού
Ομόνοια
(20:30)

2.27

3.25

3.30

2.27

1.65

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet