PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ;

Κρίσιμες ώρες για την Μπαρτσελόνα - Θα γλιτώσει το φιάσκο των μεταγραφών;

H Mπαρτσελόνα σύναψε νέο deal για τα Barca Studios, εισπράττοντας 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι ακόμη αβέβαιο το μέλλον των μεταγραφών της.

H Mπαρτσελόνα σύναψε νέο deal για τα Barca Studios, εισπράττοντας 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι ακόμη αβέβαιο το μέλλον των μεταγραφών της.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2022 - 15:36
12/08/2022 - 15:36
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
BBBB-Lewa.jpg

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το κώλυμα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στο να δηλώσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα. Συγκεκριμένα, ο «Ασκός του Αιόλου» άνοιξε πριν από μια εβδομάδα όταν δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» ανέφερε πως η La Liga γνωστοποίησε στον Χουάν Λαπόρτα το γεγονός πως η ομάδα του δεν πληροί τις οικονομικές προδιαγραφές για να δηλώσει τις νέες μεταγραφές της κι ως εκ τούτου ο σύλλογος θα πρέπει να προβεί σε μειώσεις μισθών, καθώς και πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θυμίζουμε, ότι στο φετινό μεταγραφικό παζάρι οι «μπλαουγκράνα» προχώρησαν σε σπουδαίες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, αποκτώντας τον σούπερ σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, καθώς και τους Κεσί, Κρίστενσεν, Ραφίνια και Κουντέ, ξοδεύοντας ένα ποσό άνω των 150 εκατ. ευρώ (τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη στην Ευρώπη).

Παρά λοιπόν τις διαβεβαιώσεις από τις τάξεις των Καταλανών πως το ζήτημα θα τακτοποιηθεί εντός της εβδομάδας, το πρωτάθλημα ετοιμάζεται για την πρώτη του σέντρα απόψε με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Οσασούνα και τη Σεβίλλη, δίχως να έχει παρθεί μια οριστική απόφαση για το ποιοι θα μπορέσουν να δηλωθούν για να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της ομάδας με τη Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο.

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» έχουν προβεί σε ορισμένες κινήσεις προκειμένου να «ελαφρύνουν» το απίστευτο χρέος τους, όπως αυτή της ολοκλήρωσης της πώλησης ακόμη 24,5% από τα Barca Studios στην Orpheus Media, βάζοντας στα ταμεία τους το ποσό των 100 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως, το ίδιο ακριβώς ποσοστό είχαν παραχωρήσει και στις αρχές του Αυγούστου, στην εταιρία Socios.

Στην ίδια κατεύθυνση, καταλανικές πηγές αναφέρουν πως ο εμβληματικός αμυντικός Ζεράρ Πικέ, έχει δεχτεί να προχωρήσει σε μείωση του μισθού του ώστε να βοηθήσει στην ανάκαμψη της ομάδας, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και στις περιπτώσεις των Φρένκι ντε Γιονγκ και Μπουσκέτς.

Όπως γίνεται λοιπόν σαφές η διοίκηση της «Μπάρτσα» δίνει μια «μάχη» με τον χρόνο ώστε να έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στην Ομοσπονδία μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, ομάδα του Τσάβι προσφέρεται ως το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Βαγιεκάνο στο αυριανό παιχνίδι της αυλαίας, μόλις στο 1.23 έναντι του 12.50 των φιλοξενούμενων, ενώ το «Χ» δίνεται στο 6.00. Μάλιστα, το βασικό line των γκολ βρίσκεται στο Over 3.5 «πληρώνοντας» 2.25 γεγονός που σημαίνει πως οι στοιχηματικές περιμένουν μια αναμέτρηση με αρκετά τέρματα, στην οποία -εφόσον καταφέρει να δηλωθεί-  αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο στράικερ Λεβαντόβσκι.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια της η Μπαρτσελόνα θέλει να κυριαρχήσει στη φετινή La Liga, παίρνοντας στα σκήπτρα από τη Ρεάλ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την απομάκρυνση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο Λαπόρτα παρέλαβε το 2021 «καμμένη γη», όταν ανέλαβε έναν σύλλογο που πνιγόταν σε χρέη τουλάχιστον 1.3 δισ. ευρώ.

Παρόλα αυτά από την άφιξη του Τσάβι στον πάγκο τον Νοέμβριο μέχρι και το φετινό μεταγραφικό παζάρι η ομάδα φάνηκε να μπαίνει σε μια νέα εποχή «αναγέννησης», σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, συνάπτοντας συμφωνίες εκατομμυρίων με κολοσσούς όπως ο επενδυτικός όμιλος Sixth Street, η πώληση μετοχών της εταιρίας Barca Licensing and Merchandising, η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της (25 %), η σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τη Spotify (280 εκατ.) κ.ά.

Φυσικά βασικός της στόχος παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους, με τις στοιχηματικές ωστόσο να την προσφέρουν ως αουτσάιντερ στο 13.00.

Το ερώτημα που εγείρεται βέβαια είναι το κατά πόσον το «διαβόητο» αυτό διαφορετικό μοντέλο οικονομικής εξυγίανσης του κλαμπ που ακολουθεί ο Λαπόρτα, με τις ακραίες σπατάλες εν μέσω μεγάλης κρίσης, θα είναι πράγματι βιώσιμο και δεν θα οδηγήσει την Μπαρτσελόνα άμεσα στην καταστροφή...

Αγορά Απόδοση
Να κατακτήσει τη La Liga 2.30
Nα κατακτήσει το Champions League 13.00
Να μείνει άτιτλη στη σεζόν 2.30
Να μείνει αήττητη εντός έδρας 4.20
Νικήτρια H2H vs Ρεάλ Μαδρίτης 1.95
Να κατακτήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ 175.00
Πρώτος σκόρερ Λεβαντόβσκι 2.40

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet