COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow «ΧΑΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ΟΠΑΔΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

«Χάος» στο Παρτίζαν-ΑΕΚ Λάρνακας: Οπαδοί ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα μετά τον αποκλεισμό της Παρτίζαν από την ΑΕΚ Λάρνακας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα μετά τον αποκλεισμό της Παρτίζαν από την ΑΕΚ Λάρνακας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Αυγούστου 2022 - 16:43
12/08/2022 - 16:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
partizan-aek-larnaca-3.jpg

Ένα πραγματικό χάος δημιουργήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρτίζαν και την ΑΕΚ Λάρνακας στο Βελιγράδι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, μετά το 2-2 του δεύτερου ματς, οι Κύπριοι άφησαν εκτός συνέχειας τη σερβική ομάδα που βιώνει μια πρωτόγνωρη αγωνιστική κρίση. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη οργή των φιλάθλων των γηπεδούχων που μετά το τελευταίο σφύριγμα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας αψιμαχίες και συμπλοκές με την αστυνομία.

Μάλιστα, ο σύνδεσμος οργανωμένων της ομάδας ονόματι Grobari, ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις φανέλες τους, εξυβρίζοντας ταυτόχρονα τους ίδους και τη διοίκηση. Οι σκηνές βίας συνεχίστηκαν και στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων με τους «θερμοκέφαλους» φιλάθλους να προκαλούν φθορές και βανδαλισμούς.

H oμάδα του Ίλια Στόλιτσα έχει καταγράψει το χειρότερο ξεκίνημα στη σεζόν από το 1992, καλούμενη άμεσα να βγάλει αντίδραση. Επόμενη αναμέτρησή της είναι στην έδρα της Μλάντοστ την Κυριακή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σερβίας, όπου προσφέρεται ως το απόλυτο φαβορί στο 1.33.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet