ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow «ΑΚΥΡΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΕ

«Άκυρο» για τα χρήματα από το στοίχημα, αντιδρούν οι ΠΑΕ

Αρνητική ήταν η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αναφορικά με την κατάθεση των χρημάτων στις ομάδες της Super League 1. Τι εξελίξεις πρέπει να περιμένουμε; 

Αρνητική ήταν η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αναφορικά με την κατάθεση των χρημάτων στις ομάδες της Super League 1. Τι εξελίξεις πρέπει να περιμένουμε; 

13/08/2022 - 16:55
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
Digital csavdsWinners.jpg

Η αρνητική για τις ΠΑΕ εξέλιξη έρχεται προς το παρόν σε αντίθεση με όλα όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν τις εκλογές για την προεδρία της Λίγκας και είχε να κάνει με την κατάθεση της προκαταβολής στις ομάδες. Αυτό, όπως είναι λογικό, έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί θέμα στον τρόπο λειτουργίας των σωματείων, καθώς είχαν υπολογίσει στα έσοδα αυτά για να καλύψουν δόσεις συμβολαίων παικτών και μισθοδοσίες. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρόταση μάλιστα που έγινε προς τον κ. Σταϊκούρα από την αντιπροσωπεία της Super League περί προκαταβολής των χρημάτων για το έτος 2023 νωρίτερα από τον Ιανουάριο που είναι προγραμματισμένα να δοθούν, η απάντηση που προέκυψε από τον Υπουργό ήταν ξανά αρνητική, όπως είχε ξεκαθαρίσει και σε επίσημη ανακοίνωσή του. Οι λόγοι; Ξεκάθαρα οικονομικοί, αφού όπως ανέφερε ο ίδιος ένα τέτοιο σενάριο θα έβγαζε εκτός ορίων των προϋπολογισμό. 

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως για την περασμένη χρονιά, οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ «πληρώθηκαν» προκαταβολικά το 2021 κι έβαλαν στο ταμείο τους ένα ποσό της τάξεως του 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό συνολικά άγγιξε τα 22.000.000€.

Αναμφίβολα, αυτό θα δημιουργήσει θέματα στις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ελλάδα, για τους λόγους που αναφέραμε και παραπάνω. Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για αναβολή της πρεμιέρας, που έχει οριστεί για τις 20/8, ωστόσο οι ρήτρες με τα τηλεοπτικά κανάλια καθιστούν κάτι τέτοιο αδύνατο. Περισσότερα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στο ερχόμενο Δ.Σ της Super League.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet