home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ: ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τι παίζουμε τον Δεκαπενταύγουστο: Με τα γκολ της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους

Η σημερινή μέρα μας βρίσκει με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού έχουμε δράση σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Η σημερινή μέρα μας βρίσκει με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού έχουμε δράση σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

15/08/2022 - 08:34
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
bsd.jpg

Με τετράδα επιλογών θα πορευτούμε σήμερα από το στοιχηματικό μενού και άκρως «γοητευτικές» αποδόσεις από την Premier League, τη La Liga και την Serie Α -που είχε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο- και απόψε μας υποδέχεται με το Ελλάς Βερόνα - Νάπολι και το Γιουβέντους - Σασουόλο.

Αναφορικά με τα άλλα παιχνίδια, παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας και της Χετάφε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Αλφόνσο Πέρεθ». 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «κόκκινοι» τα βρήκαν ζόρικα κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Μάρκο Σίλβα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Φούλαμ στο Craven Cottage. Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να μείνει στην αρνητική πρεμιέρα και θα κληθεί να βγάλει άμεση αντίδραση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επί της οποίας έχει καλή παράδοση στο Άνφιλντ και έχει να ηττηθεί από τις 23/4/2017 (2-1 για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ). 

Τι παίζουμε

Τα ματς ανάμεσα στο ζευγάρι αυτό έχουν γκολ και ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένουμε να δούμε σήμερα, με τη Λίβερπουλ να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών και η αναμέτρηση κόντρα στην Πάλας είναι η ευκαιρία να κάνει μία θετική αρχή. 

Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 1 & Over 3.5 2.52

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απόψε και να κάνει το ντεμπούτο του στη Serie A. O Αργεντινός εξτρέμ, όπως ο Πολ Πογκμπά, ήρθαν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι από Παρί και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα, ενώ η «Γηραιά Κυρία» προχώρησε πρόσφατα στις αγορές των Βρέμερ και Κόστιτς. Η ομάδα από το Τορίνο έκλεισε έτσι σημαντικά κενά στο ρόστερ της ενώ να σημειωθεί πως από την πώληση του Ντε Λιχτ στην Μπάγερν έβαλε στο ταμείο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 67 εκατ. ευρώ.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σασουόλο, από την άλλη πλευρά, άρχισε στραβά τη σεζόν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μιας και αποκλείστηκε από τη Μοντένα (ομάδα που πέρσι αγωνιζόταν στη Serie C, πήρε το πρωτάθλημα και φέτος θα παίζει στη Serie B) στο Coppa Italia την περασμένη Δευτέρα. Η πρεμιέρα για το «σκουντέτο» είναι ζόρικη, κόντρα σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή κούπα.

Τι παίζουμε

Η Γιουβέντους έχει το πρώτο ματς στην έδρα της και είναι σίγουρο πως θα εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «νεροβέρντι». Πρώτη μας επιλογή ο άσος με τα γκολ, με απόδοση στα όρια του διπλασιασμού.

Γιουβέντους - Σασουόλο 1 & Over 2.5 2.00

Κλείνουμε με την εκτός έδρας αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» στην πόλη της Χετάφε, με τον Τσόλο Σιμεόνε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για άλλη μία σεζόν και τον ερχόμενο Δεκέμβρη αναμένεται να κλείσει 11 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία (ανέλαβε την ομάδα της Μαδρίτης στις 23/12/2011). 

Σχετικά με τα μεταγραφικά, προσθήκη ουσίας αυτή του Άξελ Βίτσελ στον χώρο του κέντρου (ως ελεύθερος από την Ντόρτμουντ) ενώ κάλυψε το κενό του Σίμε Βρσάλικο (μεταγραφή στον Ολυμπιακό) με τον Ναουέλ Μολίνα (20.000.000€ από την Ουντινέζε). Η Χετάφε, από την άλλη μεριά, έφερε μέχρι το 2027 στο «Αλφόνσο Πέρεθ» τον Μπόρχα Μαγιοράλ, με αγορά της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Τι παίζουμε

Το ματς δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Η Ατλέτικο θα πρέπει να «ματώσει» για να ξεκινήσει με το δεξί. Κανένα πρόβλημα για τον Σιμεόνε, είναι άλλωστε μέσα στο DNA του αυτή η νοοτροπία. Δεν θα ανοίξει το ματς, είναι πρεμιέρα και η Ατλέτικο γνωρίζει πως ακόμα και με... μισό γκολ, οι τρεις βαθμοί θα μετρήσουν.

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 21.93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet