COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ

Εθνική Ελλάδος: Μπήκε στις προπονήσεις ο Σλούκας

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο της «επίσημης αγαπημένης», καθώς ο Κώστας Σλούκας έδωσε κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία ενόψει των ερχόμενων αγώνων της Εθνικής. Διαβάστε τι ανέφερε η ΕΟΚ. 

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο της «επίσημης αγαπημένης», καθώς ο Κώστας Σλούκας έδωσε κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία ενόψει των ερχόμενων αγώνων της Εθνικής. Διαβάστε τι ανέφερε η ΕΟΚ. 

14/08/2022 - 16:24
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
vs.jpg

Η μοναδική, λοιπόν, απουσία για τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του είναι ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Το πλάνο των ημερών περιλαμβάνει τόσο το τουρνουά «Ακρόπολις» όσο και τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Σερβία και το Βέλγιο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδία, στην ανακοίνωση που έκανε, ανέφερε μεταξύ των άλλων και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια για το τουρνουά, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά: 

"Στη βάση της, το ΟΑΚΑ, επέστρεψε σήμερα (14/08) η Εθνική Ανδρών μετά το χθεσινό ρεπό που ακολούθησε τον αγώνα προετοιμασίας με την Ισπανία στη Μαδρίτη.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν 17 παίκτες, αφού ο Κώστας Σλούκας ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Ισπανία ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ενσωματώθηκαν και ο Δημήτρης Μωραΐτης με τον Κωστή Γόντικα οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί γι’ αυτόν και ανταποκρίνεται καλά, παραμένοντας σε διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέχεια των… αποκαλυπτηρίων της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19/8 με τη διεξαγωγή του τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με αντιπάλους κατά σειρά Πολωνία (17/8), Γεωργία (18/8) και Τουρκία (19/8). Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα έντονη και τους φιλάθλους να μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά από την http://www.ticketmasters.gr, και δια ζώσης από τα εκδοτήρια του P5 στο ΟΑΚΑ που θα λειτουργήσουν εκ νέου από την Τρίτη (16/8) και από τα σημεία:

– MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25). Τηλέφωνο επικοινωνίας:2117502946. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 08:00 έως τις 23:30

– MY DAILY SPOT Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117502947. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 08:00 έως τις 23:30".

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet